English   |     |     |   جمعه 1 بهمن 1395

تاريخ و زمان انتشار :        3 خرداد 1395 ساعت 8:010 تعداد بازديد کنندگان:           456
جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاون عمرانی استانداری لرستان در واحد خرم آباد

در جلسه ای که با تلاش تشکل سیاسی  اسلامی دانشجویی پیروان ولایت   دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد مهندس اصلانی معاون عمرانی  استاندار لرستان به سؤالات دانشجویان پاسخ گفت.

معاون عمرانی استاندار لرستان در این جلسه  بهره گیری مناسب از وقت را یکی از عواملی برشمرد که دانشجویان می بایست سرلوحه زندگی خود قرار دهند و تلاش کنند تا از توان جوانی  خود در راستای کسب علم و تهذیب نفس  بهره ببرند. زیرا کشور ما امروز برای رسیدن به جایگاه مطلوب در جامعه جهانی به جوانانی متعهد و متخصص
 نیاز مند است.

اصلانی در ادامه توسعه را یه معنای ارتقاء پیدا کردن عنوان کرد و گفت: در توسعه  پایدار علاوه بر کمیت ، کیفیت نیز ارتقاء پیدا خواهد کرد .

وی یک توسعه مطلوب  و پایدار را فرایند تدریجی برشمرد و گفت: برای رسیدن به یک رشد متوازن جامعه باید از همه جوانب سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی رشد پیدا کند .

اصلانی در ادامه به  اقدامات انجام شده  دولت تدبیر و امید در جهت نیل به توسعه یافتگی در استان لرستان اشاره کرد و گفت:  در این راستا ظرفیت های استان احصاء شده که مبتنی بر داشته هایی از قبیل خاک و آب و بستر کشاورزی و دامپروری و نیز گردشگری به عنوان یک صنعت  ممتاز است  که البته این به معنای آن نیست که استان در دیگر زمینه ها مثل صنعت نمی تواند توسعه یابد.

مهندس اصلانی  استان لرستان را دارای پوشش خاکی بسیار مطلوب با اقلیم های متفاوت عنوان کرد و گفت: این اقالیم متنوع تنوع محصولات کشاورزی و ایجاد فرصت های مناسبی را در ایجاد اشتغال به دنبال دارد .

وی در ادامه با اشاره به انتخاب شهرستان خرم آباد به عنوان یکی از هفت شهر برتر کشور  در جذب گردشگر،  توجه به زیر ساخت های مناسب و توسعه راه های ارتباطی از جمله ارتباط ریلی و نیز ایجاد آزاد راه ها و چهار بانده کردن همه جاده های استان و نیز توسعه فرودگاه خرم آباد   را از مهمترین اقداماتی  عنوان کرد که در تبدیل استان لرستان از معبر گردشگری به مقصد گردشگری بسیار تأثیر گذار خواهد بود.

در ادامه این نشست معاون عمرانی استاندار لرستان به سؤوالات دانشجویان پاسخ داد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید