English   |     |     |   دوشنبه 2 اسفند 1395

تاريخ و زمان انتشار :        21 اردیبهشت 1395 ساعت 11:24 تعداد بازديد کنندگان:           457
مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات قرآن و عترت و جشنواره هنر و ادبیات دینی واحد خرم آباد

در مراسمی  با حضور دکتر یدالله ملکی دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ،حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ، دکتر دوستی رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان و جمعی از معاونین و مدیران این واحد دانشگاهی از برگزیدگان  مسابقات قرآن و عترت  و جشنواره هنر و ادبیات دینی واحد خرم آباد با اهدای لوح و جوایزی تجلیل به عمل آمد.

در این جلسه دکتر ملکی با تبریک اعیاد شعبانیه  انس با قرآن و وجود انگیزه برای ورود به این وادی  را یکی از مهمترین نعمت هایی دانست که نصیب یک انسان می شود و افزود در کنار حفظ و تلاوت قرآن کریم بایستی به عمق مفاهیم آن نیز توجه شایسته نمود .

وی توجه به نماز به عنوان یکی از اصول دین را  مهم عنوان کرد و گفت نباید خدای ناکرده نسبت به اقامه نماز کاهل باشیم.

در ادامه حجت الاسلام قدرتی نیز قرآن و اهل بیت را مهمترین میراث  پیامبر گرامی اسلام (ص) برشمرد و گفت: تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) کوتاه ترین و مطمئن ترین راه برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت است.

در ادامه این جلسه از برگزیدگان در رشته های مختلف قرآنی تجلیل به عمل آمد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید