English   |     |     |   دوشنبه 2 اسفند 1395

تاريخ و زمان انتشار :        19 اردیبهشت 1395 ساعت 11:33 تعداد بازديد کنندگان:           383
در واحد خرم آباد برگزار شد: نشست هم اندیشی اساتید با موضوع ارتقاء کیفیت آموزشی

در راستای ارتقاء کیفیت آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد نشست هم اندیشی  با حضور دکتر یدالله ملکی دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ،حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، هیأت رئیسه ، مدیران گروه های آموزشی و نیزاعضای هیأت علمی واحد خرم آباد در سالن اجتماعات شهید توکل مصطفی زاده این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر ملکی  در این نشست با اشاره به اهمیت مسأله آموزش در دانشگاه ها گفت: همه کسانی که شغل معلمی را انتخاب کرده اند یک انگیزه و علاقه مندی ذاتی به این کار را در درون خود داشته اند و دغدغه ذهنی آن ها تربیت نسل جوان آگاه و متخصص بوده است  و نباید این رسالت مهم هیچگاه به فراموشی سپرده شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت آموزش در سطح کشور خیلی رضایت بخش نیست افزود: به همین دلیل و برای ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاه لازم دانستیم جلسه ای با حضور کلیه اساتید  برگزار شود تا در این جلسه مسائل و مشکلات بررسی شده و با شناخت آنها در جهت برطرف کردن این مشکلات گام برداریم.

ملکی در ادامه عنوان کرد که همه حوزه های دانشگاه اعم از دانشجویی ، فرهنگی ، پژوهشی و عمرانی در خدمت امر آموزش به عنوان مهمترین رسالت دانشگاه می باشند و بایستی شرایط به گونه ای باشد که دانشجویان در بهترین شرایط به کسب علم بپردازند.

ملکی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جذب  پرداخت و اظهار داشت جذب اعضای هیأت علمی یکی از اولویت های مد نظر ریاست عالی دانشگاه است و نباید کسی در این جهت کار شکنی کند بلکه بایستی آنچه به ما تکلیف شده است پیگیری و به نحو احسن انجام پذیرد.

در بخش دیگری از این نشست حجت الاسلام قدرتی نیز با تبریک حلول ماه شعبان و اعیاد شعبانیه  بحث آموزش را یک بحث گسترده و مهم دانست و گفت : برگزاری این چنین جلساتی باید بازدهی خوبی داشته باشد چرا که حضور اساتید در این جلسات بسیار راهگشا و کارساز و اساتید به عنوان یک مشاور  دلسوز و بدون هزینه هستند.

وی خاطر نشان کرد : برای هدایت جامعه و خصوصا" نسل جوان اساتید بایستی در کنار علم آموزی ، معرفت آموزی نیز داشته باشند .

در آغاز این جلسه دکتر مجتبی نظری معاون آموزش واحد خرم آباد نیز طی صحبت هایی گفت: هدف از برگزاری این نشست استفاده از نظرات و پیشنهادات کلیه اساتید در راستای بهبود وضعیت آموزش در دانشگاه است  زیرا استفاده از خرد جمعی سازمان را یکی از راه های پیشبرد امور می دانیم .

وی یکی از شاخصه های  مدیریتی را شفاف سازی دانست و گفت : مدیران باید خود را در معرض نقد قرار دهند خصوصا در محیطی مثل دانشگاه که یک محیط علمی و آکادمیک است و افراد صاحب نظر و دلسوز فراوانی در آن وجود دارند.

در ادامه این جلسه اساتید حاضر پیشنهادات و انتقادات خود را  در راستای ارتقای کیفیت آموزشی مطرح کردند.

این جلسه با برگزاری نماز مغرب و عشاء به امامت حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و صرف شام به پایان رسید.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید