English   |     |     |   یکشنبه 26 آذر 1396

تاريخ و زمان انتشار :        13 آذر 1396 ساعت 0:17 تعداد بازديد کنندگان:           52
دیدار هیأت رئیسه دانشگاه و فعالان تشکل‌های اسلامی سیاسی نماینده ولی فقیه در استان لرستان

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان: گفتمان‌ انقلاب و رهبری در دانشگاه‌ها حاکم شود

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  و فعالان تشکل‌های اسلامی سیاسی، کانون‌های فرهنگی و هیئت‌های مذهبی این واحد دانشگاهی  با حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این نشست که در محل بیت  نماینده ولی فقیه در استان انجام شد  حجت الاسلام والمسلمین  سید احمد میرعمادی با تبریک هفته وحدت و گرامیداشت روز دانشجو به‌ویژه شهدای دانشجو اظهار داشت: مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان، با بیان اینکه دانشجویان افسران جنگ نرم هستند فرمودند باید افسران با شناخت وظیفه خود به‌صورت آتش به اختیار تصمیم‌گیری و اقدام کنند.

وی افزود: در مقابله با دشمن کشور ما دریک جبهه و دشمن در یک جبهه قرار دارد، جبهه حق در مقابل باطل، جبهه استکبار در مقابل جبهه مقاومت اسلامی و اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی است که تفاوت در ثبات و تزلزل است.

نماینده ولی‌فقیه استان لرستان بابیان اینکه 40 سال از انقلاب اسلامی گذشته است ولی مواضع جمهوری اسلامی ثابت است  و تغییر نکرده عنوان کرد: آمریکا رفتار دوگانه‌ای دارد و کسانی که رنگ عوض کرده و ثبات در عمل و رأی نداشته  باشند معلوم است که در جبهه باطل قرار دارند.

وی افزود : نسل جوان هوشیار، بیدار و محکم ایستاده و مواضع عدالت‌خواهی و آرمان‌گرایی داشته است؛ دانشجویان نیز رنگ عوض نکرده و مطالباتی که در سال 32 داشته امروز هم دنبال می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی ضمن تبریک انتصاب ریاست دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: اینک فضای جدیدی در دانشگاه آزاد اسلامی  به وجود آمده که باید نقش‌آفرینی کنید زیرا  دانشگاه آزاد اسلامی یک ظرفیت بسیار مهم و مؤثر برای کشور است که در راستای جذب دانشجویان، اساتید و هیئت‌علمی در پیشرفت‌های علمی موفق عمل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه افسران جنگ نرم تولید علم، شتاب بخشیدن به حرکت علمی در کشور، جلوگیری از انقلاب زدایی در دانشگاه‌ها و نیروهای مؤمن، انقلابی و ولایی است که باید آتش به اختیار عمل کرده و نقش‌آفرینی کنند.

نماینده ولی‌فقیه لرستان گفت: وظیفه افسران جنگ نرم حفظ و حراست از دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه آزاد اسلامی است که در دل انقلاب اسلامی به وجود آمده بنابراین باید گفتمان‌های انقلاب و رهبری در دانشگاه‌ها حاکم شود.

وی اظهار داشت: زنده نگه‌داشتن ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی نباید کم‌رنگ شده و به فراموشی سپرده شود و یکی از وظایف مهم، حرکت بر محور اصول فکری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است که باعث می شود  هیچ‌گاه دچار انحراف نشوید.

میرعمادی به حضور به‌موقع تشکل‌های اسلامی سیاسی درصحنه بابیان مواضع صریح، روشن و شفاف بر محور صحبت‌های مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) تاکید کرد و گفت:  به فکر تشکیل مجمع مشورتی در شهرستان‌های استان هستیم .

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید