شنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٦

برگزاری اولین رویداد کارآفرینی استارتاپ با محوریت گردشگری و توریسم

تاریخ انتشار:

برگزاری اولین رویداد کارآفرینی استارتاپ  با محوریت گردشگری و توریسم (ایدوکا ) در واحد خرم آباد

اولین رویداد کارآفرینی استارتاپ  Startup weekend  با محوریت  گردشگری و توریسم ( ایدوکا ) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد و  با همکاری سایر واحدهای استان و بنیاد  ملی نخبگان استان لرستان  با کسب مجوز از سازمان مرکزی و معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ،  دکتر رضا دریکوند معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  و رئیس شورای پژوهش  دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در مراسم افتتاحیه این  رویداد  که با حضور مسئولین دانشگاه، معاونت برنامه ریزی و منابع انسانی استانداری لرستان و برخی مدیران دستگاههای اجرایی در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی برگزار شد با ارائه گزارشی از روند برگزاری این رویداد کارآفرینی  گفت  : با توجه به نیازسنجی جامعه‌ استانی و لزوم حرکت به سمت گفتمان کارآفرینی در استان و با تأکید بر استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوۀ لرستان، و در راستای استفاده از خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی دانشجویان، اعضای هیات علمی و صاحبان ایده  و به دنبال  اخذ مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مقدمات برگزاری توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با همکاری بنیاد ملی نخبگان استان آغاز شد  و  پس از برگزاری جلسات متعدد و تشکیل کارگروههای مختلف، سایت رویداد به نشانی http://idoka.ir طراحی شد که  در پایان مهلت ثبت نام، 290 نفر از طریق سایت  ثبت نام نمودند .

دریکوند افزود :  در روز آغاز رویداد 130 نفر از ثبت نام کنندگان  مراجعه و پذیرش شدند که  طی سه روز برگزاری ایده های ارایه شده توسط منتورها داوری شده و د ر روز پایانی بر اساس نظر منتورها سه ایده برتر در محور گردشگری و سه ایده برتر در محور کشاورزی انتخاب و جوایز ارزنده ای به آنها اهدا خواهد شد.

رئیس شورای پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در ادامه گفت: در این رویداد از سرمایه گذران بخش خصوصی نیز  دعوت بعمل آمده تا در جلسات شرکت نموه و درصورت تمایل جهت کاربردی شدن ایده های برتر از آنها حمایت کنند.

وی همچنین تصریح کرد که  مرکز رشد واحد خرم آباد با عنوان کشاورزی و طبیعت وگردشگری آماده پذیرش ایده های برتر است تا با حمایت های لازم بتواند زمینه ادامه فعالیت آنها را فراهم نموده و در نهایت چنانچه شرایط لازم را داشته باشند، به شرکت دانش بنیان تبدیل شود.

این رویداد کارآفرینی تا جمعه 10 آذر ماه جاری ادامه خواهد داشت.

تلفن: 06633120007