English   |     |     |   یکشنبه 26 آذر 1396

تاريخ و زمان انتشار :        4 آذر 1396 ساعت 13:19 تعداد بازديد کنندگان:           317
پرداخت وام بلند مدت نیمسال اول 97-96

مدارک لازم:
1-سپردن تعهد در دفتر خانه رسمی
2-فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و حکم کارگزینی ضامن
3-فتوکپی شناسنامه و کارت ملی دانشجو
4-تهیه فرم های شماره 20 و 21 از انتشارات و تکمیل آن و تحویل به صندوق رفاه
شرایط وام
-دانشجویان کارشناسی ارشد –کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ورودی سال 1395 به بعد می توانند از وام استفاده نمایند
-دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته ورودی 94 به بعد می توانند از این وام استفاده نمایند
-حداکثر مبلغ وام برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی 000/000/5 ریال – کارشناسی ارشد 000/000/10 ریال و دکتری 000/000/25 ریال می باشد
-دانشجویانی که قبلا از وام بلند مدت استفاده نموده اند دیگر نمی توانند از این وام استفاده نمایند و در صورت وجود اعتبار مازاد با درخواست کتبی به صندوق رفاه -می توانند از این وام استفاده نمایند.
-شروع وام از تاریخ  5/9/96 لغایت 10/9/96 می باشد.
-با توجه به محدودیت اعتبار اولویت با دانشجویانی است که زودتر مدارک را تحویل صندوق نمایند.
-ضامن باید کارمند رسمی یا پیمانی دولت باشد.
-لازم به ذکر است که پرداخت وام بلندمدت تا زماني که وزارت علوم به حساب دانشگاه واريز ننمايد در حساب شهريه دانشجو منظور نخواهد شد                                                                                                                    .

صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم اباد

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید