دوشنبه ٣١ اردیبهشت ١٣٩٧

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان: امروز ایران به وسعت غیرت کرمانشاه عزادار است

تاریخ انتشار:

در پی وقوع حادثه تلخ و مصیبت‌بار زمین‌لرزه در غرب کشور که منجر به جان‌باختن و زخمی شدن جمعی از هم‌وطنان عزیزمان شد، دکتر سیامک بهاروند سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد  با صدور پیامی این واقعه دردناک را تسلیت گفتند.

امروز ایران به وسعت غیرت کرمانشاه عزادار است.

واقعه اسفناک زلزله غرب کشور که چند شب گذشته رخ داد و منجر به جان باختن جمع کثیری از هموطنان عزیزِ کشورمان و همچنین مصدوم شدن  تعدادی از مردم غرب کشور شده است، دل هر هموطن ایرانی را به درد آورده است.
اینجانب به نمایندگی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد  این مصیبت عظیم را به پیشگاه امام عصر (عج )،مقام معظم رهبری، ملت صبور ایران و همه عزیزان داغ دیده و آسیب دیدگان این حادثه تسلیت عرض می نمایم.
از خداوند منان، غفران و رحمت الهی برای درگذشتگان، شفای عاجل مجروحان و صبر و بردباری برای آسیب دیدگان و بازماندگان زلزله را مسئلت می نمایم.

دکترسیامک بهاروند-سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد