English   |     |     |   یکشنبه 26 آذر 1396

تاريخ و زمان انتشار :        25 آبان 1396 ساعت 0:48 تعداد بازديد کنندگان:           101
چهارمین همایش شهید شناسی با محوریت شهید حججی برگزار شد

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در چهارمین همایش شهید شناسی در واحد خرم آباد: اخلاص در سیره شهید محسن حججی موج می‌زند چهارمین همایش شهید شناسی با محوریت شهید حججی  با حضور دکتر سیامک بهاروند  سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان،  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد آسلامی  استان لرستان، روحانیون، مدیران دستگاه های اجرایی، روسای دانشگاههای استان لرستان، اساتید، کارکنان ودانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری آنا لرستان، حجت‌الاسلام مهدی قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان دراین  همایش بااشاره به اینکه این مراسم چهارمین مراسمی است که به عنوان یادواره شهدا در واحد خرم آباد برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: وقتی پای صحبت‌های خانواده شهید حججی می‌نشینیم یک الگو را می‌بینیم که باید از آن درس بگیریم.
وی تصریح کرد: وقتی ‌که به سیره این شهید گرامی نگاه می‌کنیم، اخلاص و بی‌ریایی در آن مشهود است  و شاهد آن هستیم  که او از خانواده و عزیزانش گذشت کرد تا به خدا برسد.
قدرتی افزود : وقتی پای صحبت‌های خانواده شهید حججی می‌نشینیم یک الگو را می‌بینیم که باید از آن درس بگیریم.

عموی شهید محسن حججی گفت: شهید حججی برای مملکت ما یک افتخار است.
 در بخش دیگری از این همایش محمد حججی  عموی شهید محسن حججی با بیان این که شهید حججی در دوران کودکی اش بسیار پر جنب و جوش بود گفت : ایشان از همان دوران کودکی و نوجوانی اش در زمینه مسائل فرهنگی اقدامات چشمگیری انجام
می داد و به کتاب و کتاب‌خوانی علاقه‌ زیادی داشت.
عموی شهید سرافراز حججی گفت: محسن حججی با وجود خوشرو بودن  در انجام امور بسیار جدی بود و بعد از شهادتش اقدامات خوبی که انجام داده بود برای مردم آشکار شد.
حججی با بیان این که اولین کتابی که شهید حججی مطالعه کرد، کتاب مرتبط به سیدالشهدا (ع)  بود، افزود: ایشان وقتی درس می‌خواند ساعت‌های بیکاری خود را کار می‌کرد و با پول آن بسته فرهنگی می‌خرید تا بین روستاهای دورافتاده توزیع کند.
وی با بیان اینکه شهید حججی به مسائل حجاب و عفاف اهمیت ویژه ای می داد اظهار داشت: او در این رابطه غیرت داشت و سعی می‌کرد در این خصوص تاثیرگذار باشد.

مادر شهید محسن حججی نیز در این مراسم با بیان خاطراتی از این دلاور مرد شهید  اظهار داشت: فرزندم محسن، از کودکی به اهل بیت(ع) علاقه نشان می‌داد و با من به روضه می‌آمد و مرتب زیارت عاشورا می‌خواند.
وی گفت: او از سال ۹۴ به عنوان مدافع حرم به سوریه رفته بود اما برای اینکه من ناراحت و نگران نشوم به من نگفته بودند که به سوریه رفته است.
مادر شهید حججی با بیان این که پدر، همسر و خواهرانش از این موضوع خبر داشتند، افزود: آخرین باری که از سوریه برگشته بود از من تقاضا کرد که برایش دعا کنم که به سوریه برود و من هم وقتی دیدم که او علاقه دارد برایش دعا کردم..
وی عنوان کرد: وقتی که محسن به سوریه رفت چند هفته با من تماس می‌گرفت و من هم از او می‌خواستم زودتر برگردد اما یک روز که منتظرش بودم به من زنگ بزند زنگ نزد و بعد هم خبر اسارتش را به ما رساندند.
در ادامه این همایش یکی از راویان هشت سال دفاع مقدس  خاطراتی را از  دوران عشق و حماسه و ایثار برای حاضرین بیان کرد.
پایان بخش این مراسم با شکوه ذکر مصیبت و مداحی توسط یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت و نیز اهدای لوح یادبودی منقش به تمثال مبارک شهید  مدافع حرم محسن حججی به خانواده گرانقدرایشان بود.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید