English   |     |     |   دوشنبه 2 اسفند 1395

تاريخ و زمان انتشار :        7 دی 1394 ساعت 13:17 تعداد بازديد کنندگان:           216
دکتر میرزاده در جلسه شورای مرآت عنوان کرد

دکتر میرزاده در جلسه شورای تنظیم آیین نامه ها و بخشنامه های دانشگاه آزاد اسلامی ( مرآت )با اشاره به مهمترین وظایف این شورا گفت: تدوین آیین نامه ها و بخشنامه هایی برای تنوع بخشی به درآمدهای دانشگاه و کاهش هزینه های دانشگاه از مهمترین وظایف این شورا به شمار می رود.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در جلسه شورای مرآت که صبح امروز با حضور دکتر میرزاده و اعضا برگزار شد، پیرامون موضوعاتی مانند نقل و انتقال کارکنان در سطح استان و نحوه تفویض اختیار بیشتر به استانها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر میرزاده در این جلسه با بیان اینکه چالش های بسیاری در مسیر حرکت دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، اظهار داشت: در مقابل ناسازگاری های بسیاری که با دانشگاه می شود تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که با تهیه آیین نامه ها و روش های جدید باعث وارد شدن حداقل خسارت به دانشگاه شویم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سنگ اندازی ها در مقابل دانشگاه آزاد اسلامی نباید در عزم مدیران خللی وارد کند گفت: برای کاهش خسارت های وارده به دانشگاه باید به دنبال تنوع بخشی به درآمدها با تکیه بر اقتصاد دانش بنیان و در راستای اقتصاد مقاومتی باشیم.

دکتر میرزاده، با بیان اینکه لازم است تا مدیران دانشگاه به یافتن راهکارهای عملی برای صرفه جویی اقدام کنند، خاطر نشان کرد: نباید هزینه های بالایی را صرف برگزاری سمینارها و برنامه هایی کرده که هیچ عایدی برای دانشگاه ندارد بلکه هزینه ها باید در حوزه وظیفه ذاتی دانشگاه که توسعه علم و فناوری است،صرف شود.

وی از اعضای شورای مرات خواست تا به تدوین آیین نامه ها و بخشنامه هایی برای تنوع بخشی به درآمدهای دانشگاه و کاهش هزینه های دانشگاه اقدام کنند.

دکتر میرزاده بار دیگر از تمامی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا آیین نامه ها و بخشنامه های دانشگاه را به دقت مورد مطالعه قرار دهند تا بسیاری از چالش های موجود برطرف شود.

وی همچنین در این جلسه، با اشاره به وظایف شورای مرات گفت: تبدیل مصوبات جلسه های پایش امور استان ها به بخشنامه و دستور العمل از وظایف این شورا به شمار می رود.

دکتر علوی فاضل رییس مرکز هماهنگی امور استان ها و هیات های امنای استانی نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به طرح تجمیع اظهار داشت: بخش سخت افزاری این طرح با کوچک سازی سازمان و بازآرایی ساختاری صورت گرفته و اکنون لازم است تا آیین نامه ها و شیوه نامه هایی متناسب با آن تنظیم شود.

وی افزود: با موافقت های صورت گرفته با وزارت علوم، مقرر شد تا هر سه نفر اعضای هیات علمی حق التدریس در حکم یک عضو هیات علمی تمام وقت و هر دو عضو هیات علمی نیمه وقت در حکم یک عضو تمام وقت در نظر گرفته شود، به همین سبب لازم است تا تمامی واحدها نسبت به بروز کردن اطلاعات خود در این زمینه اقدام کنند.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید