English   |     |     |   سه شنبه 30 آبان 1396

تاريخ و زمان انتشار :        13 آبان 1396 ساعت 15:45 تعداد بازديد کنندگان:           110
اهدای خون توسط اساتید ،کارکنان و دانشجویان واحد خرم آباد

اهدای خون اهدای زندگی است،شاید بارها و بارها این جمله را شنیده باشیم یا از کنار آن عبور کرده باشیم اما جمله یکی از مسئولان سازمان انتقال خون «اهدای هر واحد خون از سوی اهداکنندگان می تواند جان سه فرد نیازمند به خون و فرآورده های خونی را از مرگ نجات دهد.» به خوبی موید این جمله است.
خوشبختانه اهدای خون یکی از سنت‌های پسندیده در فرهنگ کشور ما قلمداد می‌شود ومردم برای شرکت در این اقدام نیکو گرایش زیادی دارند.
در همین راستا با هماهنگی های انجام شده مرکز مشاوره معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  با سازمان انتقال خون شهرستان خرم آباد اتوبوس سیار این سازمان در این واحد دانشگاهی حضور یافت و اساتید ، کارکنان و دانشجویان با اهدای خون در این امر خداپسندانه شرکت کردند.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید