English   |     |     |   دوشنبه 2 اسفند 1395

تاريخ و زمان انتشار :        18 اسفند 1394 ساعت 10:46 تعداد بازديد کنندگان:           333
آیین کلنگ زنی شهرک فناوری آزاد ( شفا ) دانشگاه ازاد اسلامی واحد خرم آباد

در مراسمی و با حضور دکتر ملکی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد کلنگ احداث شهرک فناوری آزاد (شفا) دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد به زمین زده شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این مراسم اجرای طرح شهرک فناوری آزاد را  باعث پویایی دانشگاه آزاد اسلامی دانست که با امکان اشتغال‌زایی برای پژوهشگران جوان، موجب ایجاد انگیزه در آنها می‌شود.

دکتر ملکی افزود: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی راهی را با هدف مشخصی آغاز کرده که بتواند این آرزوی دیرین که منجر به ایجاد اقتصاد دانش بنیان پویا می شود را بپیماید و طرح شفا یکی از آن طرح هایی است که با مدیریت صحیح و ابتکار عمل پژوهشگران می تواند اقدام بزرگ و ارزشمندی  در حوزه ارتباط علم و صنعت باشد.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  افزود : توسعه علمی و فناوری باعث می شود دانشگاه آزاد اسلامی از قالب صرفا آموزشی خود خارج شده و به سمت پویایی حرکت کند.

وی یکی از مهم ترین مزایای شهرک فناوری آزاد را اشتغال زایی برای پژوهشگرانی دانست که از طریق این شهرک ها تجربه کسب کرده و آماده ورود به بازار کار می شوند.

ملکی در ادامه اظهار کرد که این طرح در آینده می تواند  جایگزین درآمدهای حاصل از شهریه دانشجویان شده و از اتکا دانشگاه به شهریه دانشجویی بکاهد.

در حاشیه این مراسم دکتر کرمی خرم آبادی معاون عمرانی واحد خرم آباد نیز  با ارائه گزارشی از روند اقدامات انجام شده در خصوص احداث شهرک فناوری آزاد واحد خرم آباد گفت: پس از امکان سنجی اجرای طرح شفا در واحد خرم آباد و انتخاب سایت از بین چند سایت پیشنهادی نهایتا طرح توجیهی و نقشه های طرح اولیه به سازمان ارائه که پس از تصویب نقشه ها و ابلاغ به واحد مجوز کنلگ زنی طرح اخذ شد .

وی افزود : مساحت این سایت 12 هکتار است که حدود یک سوم آن به طرح شفا اختصاص یافته است  و به زودی تسطیح ،قطعه بندی ،جدول کشی و اجرای راه های دسترسی انجام خواهد شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید