چهارشنبه ٢٥ مهر ١٣٩٧

:

برگزاری نشستی با موضوع « حجاب و عفاف » در واحد خرم آباد

تاریخ انتشار:

با تلاش تشکل های اسلامی و سیاسی دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد جلسهای با موضوع « حجاب و عفاف » با حضور حجت الاسلام جمیاری امام جمعه شهرستان رومشکان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در هیئت نظارت بر تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد استان لرستان ضمن عرض خیر مقدم به حضار در جلسه و تشکر از دبیران تشکل های اسلامی و سیاسی دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برای تشکیل جلسه ، پرداختن به موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه را از نکات مورد توجه ریاست هیات امناء و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر رهبر و معاونت فرهنگی و دانشجویی عنوان نمود و برگزاری این نشست را در راستای تعمیق بخشیدن و نهادینه کردن  بیش از پیش به نگاه ناب  اسلامی به موضوع حجاب وعفاف  در دانشگاه بسیار مفید و مثمرثمر دانست

درادامه  این جلسه که با حضور جمعی از بانوان کارمند واحد خرم آباد برگزار شد  حجت الاسلام والمسلمین جمیاری امام جمعه رومشکان بحث ترویج و فرهنگسازی حجاب و عفاف در جامعه را از اولویت هایی د انست که باید در راستای اشاعه آن اهتمام ورزید.

وی با اشاره به اینکه حجاب و عفاف از مولفه های مهم جامعه اسلامی است .  افزود: رعایت حجاب و عفاف مختص زنان نیست و باید در بین تمامی اقشار جامعه این اصل نهادینه شود.

امام جمعه رومشکان در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه نگاه اسلام به زن همراه با حرمت و کرامت است و در قرآن مجید بیش از ده آیه در مورد حجاب و حرمت نگاه به نامحرم وجود دارد اظهار داشت: اسلام در بدو پیدایش، زنان را از اسارت فرهنگ جاهلی نجات داد و قدر و منزلت و شخصیت انسانی از دست رفتة آنان را در فرهنگ جاهلی مرد سالار احیا کرد.

در پایان این جلسه حاضران  نقطه نظرات خود را درباره فرهنگ سازی موضوع عفاف و حجاب در جامعه و خانواده، بیان کردند.