چهارشنبه ٢٥ مهر ١٣٩٧

آنا:

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ انتشار:

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا روز شنبه ٣١تیر ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رهایی با اشاره به تمدید مهلت انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز شنبه ٣١تیرماه، گفت: با توجه به درخواست مکرر داوطلبان و برای رفاه حال آنها مهلت انتخاب رشته تمدید شد.

وی افزود: داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی که تاکنون انتخاب رشته نکرده اند، می توانند از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

دکتر رهایی در پایان گفت: همچنین داوطلبانی که پیش از این انتخاب رشته کرده اند نیز می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون این دانشگاه، فرم انتخاب رشته خود را ویرایش کنند.