English   |     |     |   دوشنبه 2 اسفند 1395

تاريخ و زمان انتشار :        17 اسفند 1394 ساعت 12:36 تعداد بازديد کنندگان:           381
اجرای فاز دوم طرح فرهنگی ماندگار بوستان شهدا دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

وجود گياهان بر گستره اين کره خاکي بعنوان قاعده هرم حيات اهميت و ارزش خاصي دارد.فضاي سبز نه تنها ريه ي تنفسي زمین مي باشد بلکه از نظرتاثير روحي و رواني بر انسانها در تلفيق با زندگي شهري از جايگاه
ويژه اي برخوردار است.

درختکاری در ایران دارای پشتوانه ‌ای از علایق ملی و سنت تاریخی است، تاریخ نشان می ‌دهد که ایرانیان باستان، جشن های خاصی داشتند و در این جشن ها به درختکاری پرداخته و به خاک و زراعت احترام می‌ گذاشتند.

در کشور ما روز درختکاری در 15 اسفند هر سال برگزار می شود و مردم با حضور در پارک ها، جنگل ها و اقصی نقاط شهر اقدام به کاشت نهال های جوان می کنند. وبا کاشت درخت به استقبال سال نو رفته و با این کار نمادین در آستانه بهار زندگی را به زمین باز می گردانند.

مطالب یاد شده به روشنی، وظیفه تک تک ما را در حفظ و حراست از منابع طبیعی موجود، خصوصاً جنگل ها و مراتع و همچنین توسعه پایدار و گسترش این نعمت الهی، به عنوان یک وظیفه دینی و ملی، مشخص می کند.

در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در ادامه اجرای طرح فرهنگی ماندگار بوستان بزرگ شهدا که با غرس 6255 اصله نهال به تعداد شهدای والامقام استان لرستان احداث شده است در هفته منابع طبیعی
 فاز دوم این طرح را با کاشت بیش از 4000 اصله نهال دیگر به انجام رساند.

دکتر ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در مراسم افتتاح این طرح که با حضور اعضای هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی برگزار شد گفت: در ادیان و فرهنگ های مختلف جهان درخت و درختکاری جایگاه خاصی دارد و دین مقدس اسلام نیز بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته اند.

وی افزود: روز درختکاری بهانه ‌ای است برای این که ما به محیط زیست احترام گذشته و آن را احیاء کنیم و آن را با دقت بیشتری نگهداری کنیم.و با کاشتن حتی یک نهال کوچک، کشوری زیبا و آباد را برای خویش مهیا کنیم.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید