English   |     |     |   پنج شنبه 30 شهريور 1396

تاريخ و زمان انتشار :        21 تیر 1396 ساعت 2:51 تعداد بازديد کنندگان:           346
معرفی سرپرست جدید معاونت اداری و مالی واحد خرم آباد

در جلسه شورای اداری که با حضور ریاست واحد و اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد برگزار شد  سرپرست جدید معاونت اداری و مالی این واحد دانشگاهی معرفی شد.
 در این جلسه دکتر ملکی ریاست واحد سپس ضمن قدردانی از زحمات آقای محمد رضا هاشمی معاون سابق اداری و مالی واحد خرم آباد آقای محمد یاراحمدی را به عنوان سرپرست جدید این معاونت معرفی نمود.
دکتر ملکی در ادامه با اشاره به جایگاه حساس معاونت اداری و مالی گفت: خدمت در این پست نیاز به پشتکار و دلسوزی و استقلال رأی دارد زیرا همه اسناد مالی و اداری سازمان در اختیار معاونت اداری و مالی است و اداره کردن آن و خصوصا" حفظ بیت المال چیزی نیست که بشود از کنار آن به سادگی گذر کرد و همگی ما بایستی برای دانشگاه و امورات آن دلسوز و کوشا باشیم.
همچنین در همین جلسه عبدالحسین دلفان نیز به عنوان مدیر کل آموزش  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد معرفی شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید