English   |     |     |   دوشنبه 2 اسفند 1395

تاريخ و زمان انتشار :        11 اسفند 1394 ساعت 12:50 تعداد بازديد کنندگان:           304
بخشنامه کاشت درخت در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به پاس ارج نهادن به مقام والای شهدا

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه روز درختکاری بخشنامه ای در راستای اجرای طرح نهضت درختکاری و حفظ و نگهداری محیط زیست به عنوان امانت الهی و لزوم توجه به توسعه فضاهای سبز ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس این بخشنامه، به پاس ارج نهادن به مقام والای شهدا، روز درختکاری امسال با نام و یاد این عزیزان آغاز و کلیه واحدها موظفند به رسم یادبود شهدای گرانقدر ایران اسلامی نسبت به تهیه و کاشت درخت اقدام کنند.

در متن این بخشنامه آمده است:

درخت، موهبتی است که خدا آن را برای آسایش و آرامش بشر آفریده است. دیدن مناظر زیبای درختان در طبیعت، دل و جان انسان را صیقل داده و آرامش خاصی بر قلب او حاکم می کند. درختان، از منابع طبیعی و جزء ثروت های ملی هر کشوری به شمار می آید در نتیجه، حفاظت و نگهداری از انها، وظیفه ای ملی و همگانی است.

لذا بنا بر رسالت علمی-فرهنگی دانشگاه، با ورود به این عرصه مثبت اجتماعی، ضمن تشویق سایر ارگان ها و حتی مردم عادی نسبت به نهادینه کردن این فرهنگ ایرانی اسلامی گامی مهم برداشته خواهد شد. از همین رو به پاس ارج نهادن به مقام والای شهدا، روز درختکاری امسال با نام و یاد این عزیزان آغاز خواهد شد و به رسم یادبود شهدای گرانقدر ایران اسلامی، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی موظفند، ضمن رعایت آیین نامه های عمرانی و مقررات عمومی مربوط به شهر و یا شهرستان محل استقرار دانشگاه نسبت به تهیه و کاشت درخت در محوطه باز و با همکاری دانشجویان در هفته درختکاری اقدام نمایند.

این بخشنامه به تایید ریاست دانشگاه رسیده است.

مرتضی احسانی معاون اداری و مالی دانشگاه

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید