English   |     |     |   جمعه 1 بهمن 1395

تاريخ و زمان انتشار :        21 بهمن 1394 ساعت 13:32 تعداد بازديد کنندگان:           245
دعوت رییس دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در متن این پیام آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

«ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم»

اگر پروردگارتان را یاری دهید، او نیز یاور شما خواهد بود و گام‌های شما را استوار می‌کند.

بیست و دوم بهمن یادآور روزی است که مردم مومن و مسلمان ایران به یاری خداوند شتافتند و طبق وعده الهی پروردگارشان یاری‌گرشان شد و توانستند کاخ ظلم و ستم را ویران کنند. ملتی که با مشت‌های گره کرده‌شان ندای حق‌طلبی خمینی کبیر را به جان و دل شنیدند و نشان دادند که پیروزی نهایی با ایمان حاصل خواهد شد و با ایمان می‌توان بر هر قدرت باطلی فائق آمد.

اکنون سی و هفت بهار از آن ایستادگی شگرف ملت و پیروزی حق می‌گذرد و نهال نوپای انقلاب اسلامی امروز به درختی تنومند بدل گشته است. بر ماست که همچنان نگاهبان این شجره طیبه که ثمره خون هزاران شهید است، باشیم و دعوت مقام معظم رهبری را با جان و دل پذیرا باشیم و دوشادوش یکدیگر در روز بیست و دوم بهمن با حضور خویش نسیم وحدت و همبستگی را در کوچه‌ها و خیابان‌های شهرمان به حرکت در آوریم.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که بی‌شک ثمره انقلاب مردم مسلمان ایران و نماد حضور مردم در صحنه علم و دانش است، از همگان به خصوص جامعه علمی کشور دعوت می‌کنم که در این حرکت عظیم مردمی سهیم باشند. باشد که عزت و استقلال جمهوری اسلامی ایران بیش از این برای جهانیان شناخته شود.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید