دوشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٧

کارگاه آموزشی « مدیریت کاربرد رسانه در خانواده » در واحد خرم آباد برگزار شد

تاریخ انتشار:

کارگاه آموزشی « مدیریت کاربرد رسانه در خانواده » در واحد خرم آباد برگزار شد

« مدیریت کاربرد رسانه در خانواده » را برای کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار کرد.

مهناز عاملی مسئول دفتر توانمند سازی واحد خرم آباد با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه آموزشی که مدرس آن دکتر قدم پور از اعضای هیأت علمی دانشگاه لرستان بود شرکت کنندگان با انواع رسانه و کارکردهای آن در زندگی ، بحران های اجتماعی حاصل از سوء مصرف رسانه ها ، نحوه مدیریت رفتار رسانه ای ، مدیریت رایانه و بازی های رایانه ای در خانواده ، تلفن همراه و مدیریت استفاده از آن ، اینتر نت و مدیریت استفاده از شبکه های اجتماعی  آشنا شدند.

وی افزود: به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی گواهی شرکت به مدت 8 ساعت اعطا می شود.