English   |     |     |   جمعه 1 بهمن 1395

تاريخ و زمان انتشار :        19 بهمن 1394 ساعت 15:20 تعداد بازديد کنندگان:           634
دیدار دبیر هیأت امنای استان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با اساتید و کارکنان واحد خرم آباد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان :« اجازه نمی دهیم که امکانات و ظرفیت های دانشگاه  آزاد اسلامی استان لرستان در اختیار یک جریان سیاسی ،حزب و یا گروه خاص قرار گیرد.»
به مناسبت دهه مبارک فجر ودر جلسه ای که در مسجد امام علی (ع) واحد خرم آباد برگزار شد  دکتر یدالله ملکی دبیر هیأت امنای استان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  بااساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی  دیدار و گفتگو کرد .
 دکتر ملکی در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برگزاری چنین جلساتی را مهم دانست و گفت: هر چند به دلیل فشردگی کارها امکان برگزاری منظم چنین جلساتی میسر نیست ولی تلاش می شود در آینده این نشست ها در فواصل زمانی کوتاه تر و به صورت منظم تری برگزار شود.
وی برگزاری این جلسات را در راستای استفاده از نظرات سازنده همکاران دانست و بیان کرد که باید بدانیم نسبت به وظایف محوله و مأموریت هایی که به ما ارجاع شده است در چه جایگاهی هستیم.
ملکی با اشاره به اقدامات انجام شده در دوسال اخیر در واحد خرم آباد گفت: در شرایطی که با کاهش شدید دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی  نگرانی های زیادی در خصوص ادامه حیات دانشگاه  داشتیم و با توجه به وجود تقاضا در بخش تحصیلات تکمیلی  تمام تلاش خود را معطوف به گسترش تحصیلات تکمیلی در واحد نمودیم  و امروز در این واحد 70 رشته محل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری داریم که در دوسال اخیر رشد 500% داشته است و این تعداد رشته و نیز تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در این مقاطع برای واحد خرم آباد باعث افتخار است.
رئیس واحد خرم اباد در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: واحد خرم آباد از معدود واحد هایی است که توانسته آن مقدار  از درآمد های
غیر شهریه ای را که بر اساس اعلام سازمان پیش بینی شده بود محقق سازد و در بحث طرح شفا نیز از واحد های پیشرو است که کلیه مراحل این طرح انجام گرفته ودر اسفند ماه سال جاری کلنگ آن زده خواهد شد.
وی اظهار کرد: طرح ساها نیز در کلیه واحد های استان از جمله واحد خرم آباد فعال شده است بالاترین موجودی را در سطح استان های کشور دارد و چندین طرح دانش بنیان نیز تصویب شده که به زودی  عملیاتی می شوند.
دکتر ملکی حفظ حقوق افراد و ایجاد حس امنیت و قانونمداری در واحد را از دیگر اقدامات مهم انجام شده دانست و بیا ن کرد در سایه همین فضای همدل و صمیمت دانشگاه پویاتر از گذشته به سوی اهداف تعریف شده خود پیش می رود.
دبیر هیأت امنای استان لرستان در ادامه با اشاره به نزدیک بودن انتخابات در کشورخاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که مورد عنایت ویژه ریاست عالی دانشگاه است حفظ جایگاه دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی است  و به همین دلیل هر چند ما انتخابات را یک مساله بسیار مهم و سرنوشت ساز برای کشور میدانیم و باید جهت ایجاد نشاط در کلیت موضوع همراه دولت باشیم  ، ولی به هیچ وجه اجازه نمی دهیم که امکانات و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در اختیار یک جریان سیاسی ؛یک حزب یا گروه و شخص خاص قرار گیرد.
حجت الاسلام مهدی قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز در این جلسه گفت پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57 برکات فراوانی برای این کشور اشت و در سایه این انقلاب به رهبری حضرت امام خمینی (ره ) جمهوری اسلامی ایران توانسته است علیرغم همه فشار های خارجی و تحریم های بسیار زیاد از طرف دشمنان جایگاه بسیار ممتازی در عرصه های علمی ،فناوری ،اقتصادی و نظامی و ... در جهان داشته باشد.
قدرتی دانشگاه آزاد اسلامی رایکی از مهمترین ثمرات انقلاب اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی جز در شهر های معدودی ما دانشگاه نداشتیم ولی امروز به فضل الهی و به برکت انقلاب آموزش عالی تا اقصی نقاط کشور گسترش یافته و امکان تحصیل برای علاقه مندان فراهم شده است.
این جلسه با بیان نکته نظرات اساتید و کارکنان حاضر در جلسه ادامه یافت.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید