English   |     |     |   سه شنبه 30 آبان 1396

تاريخ و زمان انتشار :        27 اردیبهشت 1396 ساعت 1:38 تعداد بازديد کنندگان:           713
برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد خرم آباد

به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی همایش بزرگ پیاده روی در واحد خرم آباد برگزار شد

به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور گسترش فرهنگ ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط  یک همایش بزرگ پیاده روی با حضور اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد خرم آباد در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این همابش دکتر یدالله ملکی دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  طی صحبت هایی با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خدای بزرگ را شاکریم که به  ما توفیق داده که در میان خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که یک خانواده علم پرور است خدمت کنیم.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد حضرت آیت الله هاشمی (ره) گفت: ایشان از مبارزین برجسته قبل از انقلاب و از نخبگان و زحمتکشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که همه تدبیر و توان خود را در راه اعتلای کشور به کار بست و یکی از مهمترین یادگارهای ایشان تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی است که اگر ما بتوانیم آن را در جهت صحیح سوق بدهیم می تواند از افتخارات نظام و کشور باشد و این بستگی به این دارد که  به دانشگاه علمی نگاه کنیم یا نگاه سیاسی داشته باشیم.

دکتر ملکی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به مسئله انتخابات و اهمیت حضور گسنرده مردم در پای صندوق های رأی گفت: مسئله انتخابات خصوصا در شرایط متلاطم امروز منطقه و جهان امر بسیار مهمی است و ما بایستی این فضای باز سیاسی ایجاد شده پس از انقلاب را مغتنم شمرده و با انتخاب فرد اصلح به سرعت در جهت توسعه سیاسی ، اقتصادی ، اجتناعی و فرهنگی به پیش برویم.

ملکی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد گفت: در این واحد چهار پروژه نیمه تمام داشتیم که به فضل خدا سه پروژه تا آخر خرداد امسال به پایان خواهد رسید.

وی احداث بوستان شهدا  با کاشت بیش از 16000 اصله نهال را یکی دیگر از کارهای ماندگار فرهنگی عنوان کرد و گفت در آینده ای نزدیک این بوستان تبدیل به یک جاذبه مهم تفریحی و زیست محیطی برای دانشگاه خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان توسعه رشته های مقاطع کارشناسی  ارشد و دکتری را نیز یکی دیگر از اقدامات ارزشمند انجام شده در سال های اخیر عنوان کرد و افزود: افزایش رشته های کارشناسی ارشد از 13 رشته به بیش از 60 رشته یک اقدام مهم در جهت توسعه واحد خرم آباد بود به گونه ای با وجود کاهش دانشجو در مقاطع کارشناسی و کاردانی  باعث شد امروز  واحد خرم آباد در بهترین شرایط از نظر مالی باشد.

ملکی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشگاه یک مدیریت علمی می طلبد تصریح کرد:  امنیت و آرامش ، قانونمندی و نظم و انضباط مالی و عدم نفوذ افرادی که دانشگاه را جولانگاه خود کرده بودند ثمره تلاش ، همدلی و دلسوزی همه همکاران است و امروز در واحد خرم آباد جز قانون و شایسته سالاری  چیزی حکفرما نیست و دانشگاه مسیر خود را انتخاب کرده و به سرعت به سمت تعالی و توسعه به پیش می رود.

حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز در این همایش با گرامیداشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی ، این دانشگاه را یک درخت تنومند در عرصه آموزش عالی کشور دانست و گفت: در حال حاضر بیش از نیمی از فارغ التحصیلان کشور متعلق به این دانشگاه هستند و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان یک نماد سترگ در عرصه آموزش عالی است.

قدرتی با اشاره به برخی بی مهری و بی انصافی ها در مورد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: علیرغم این بی مهری ها  این دانشگاه که قسمت عمده ای از جوانان این کشور را در خود جای داده به لطف الهی به حرکت روبه جلوی خود ادامه می دهد.

وی در ادامه با اشاره به مسئله انتخابات حضور مردم در این امر را بسیار مهم و سرنوشت ساز توصیف کرد .

در پایان این همایش شرکت کنندگان با حضور بر مرقد مطهر شهدای گمنام واحدخرم آباد با قرائت فاتحه به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام کردند.

همچنین به قید قرعه جوایزی شامل دوچرخه ، توپ ، لباس ورزشی و راکت بدمینتون به  شرکت کنندگان اهدا شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید