دوشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٧

اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی در واحد خرم آباد برگزار شد

تاریخ انتشار:

اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی  در واحد  خرم آباد برگزار شد
اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی عمران ، معماری و شهرسازی  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با محورهای  مهندسی عمران گرایش های سازه ،عمران ، زلزله و خاک وپی ،...  مهندسی معماری گرایش های معماری پایدار ، مرمت بافت های تاریخی ونیز مهندسی شهرسازی گرایش های شهرسازی و توسعه شهری پایدار ، برنامه ریزی و مدیریت و طراحی شهری ، ترافیک ، حمل و نقل و زیر ساخت های شهری ، منظر شهری پایدار و محیط زیست شهری برگزا ر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، محمد دوستی زاده  دبیر اجرایی این کنفرانس با اعلام این خبر گفت : از آغاز به کار دبیرخانه این کنفرانس تعداد 190 مقاله  از اقصی نقاط کشور به دبیر خانه این کنفرانس ارسال شد که  پس از انجام داوری توسط کمیته علمی تعداد 143 مقاله  پذیرفته شدند.