English   |     |     |   پنج شنبه 5 اسفند 1395

تاريخ و زمان انتشار :        15 بهمن 1394 ساعت 1:58 تعداد بازديد کنندگان:           389
تمدیدمهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون وپژوهش محوردکتری تخصصی بدون آزمون کارشناسی ارشد

رییس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون و پژوهش محور دکتری تخصصی و دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 24 روز دوشنبه 10 اسفند ماه خبر داد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر دانشنیان با اشاره به تمدید مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون و پژوهش محور دکتری تخصصی و دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: کلیه متقاضیان دوره دکتری تخصصی بدون آزمون ، پژوهش محور و همچنین دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می توانند تا پایان روز دوشنبه 10 اسفند ماه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org ابتدا دستور العمل ثبت نام را مطالعه و پس از کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر ، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه ویرایش اطلاعات برای این دسته از متقاضیان تا پایان مدت زمان ثبت نام امکانپذیر است، اظهارکرد: پس از مهلت مقرر به هیچ وجه امکان تغییر وجود ندارد .

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید