دوشنبه ٢ بهمن ١٣٩٦

دیدار نوروزی ریاست واحد خرم آباد با کارکنان و اساتید

تاریخ انتشار:

به مناسبت فرا رسیدن سال جدید و آغاز سال 1396  جلسه دیدار نوروزی کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با اعضای هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه  دکتر یدالله ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با تبریک سال نو و اعیاد رجبیه خصوصا میلاد با سعادت حضرت امیر (ع) و روز پدر گفت: امسال اولین سالی است که شاهد فقدان حضرت آیت الله هاشمی (ره) هستیم شخصیتی که دهه های زیادی از عمر با برکت خود را صرف سربلندی اسلام و ایران نمود و دغدغه ای جز اعتلای اسلام و آرمان های بلند بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) نداشت.

وی حضور دکتر ولایتی  را در دانشگاه آزاد اسلامی  را مایه دلگرمی و پویایی دانشگاه برشمرد و گفت: دکتر ولایتی شخصیتی دانشگاهی و باسابقه و تجربه بسیار بالا در مدیریت و نیز فردی  ولایتمدار و معتدل است و نگاه ایشان به  سمت رشد و ترقی دانشگاه آزاد اسلامی است و با مدیریت ایشان دانشگاه با سرعت بیشتری به سمت بالندگی و توسعه پیش خواهد رفت.

دکتر ملکی در ادامه صحبت هایش گذاری بر دستاوردهای سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد داشت و گفت:  در تمام این سالها که مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی را در استان لرستان بر عهده دارم تمام تلاش خود را به کار بسته ام تا فقط قانون حاکم باشد .

وی اتمام سه پروژه از چهار پروژه نیمه تمام واحد خرم آباد تا خرداد ماه امسال را یکی از کار های ارزشمند انجام شده عنوان کرد و گفت پروژه چهارم نیز تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید که با اتمام این پروژه ها 30000 متر مربع به فضای ساخته شده واحد افزوده خواهد شد.

ملکی در بخش دیگری از سخنانش  کاهش تعداد دانشجویان را یک چالش برای دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: بایستی با برنامه ریزی و صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع موجود و تلاش برای درآمدزایی  از طریق کارهای دانش بنیان  از این چالش عبور کرد و به فضل الهی دانشگاه آزاد اسلامی آینده بسیار روشنی دارد.

دکتر ملکی در ادامه با اشاره به وضعیت حساس منطقه  شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح برای اداره کشور را یک وظیفه شرعی و ملی دانست .

جلسه حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  نیز در این جلسه ضمن تبریک سال جدید و نیز میلاد مسعود امیرالمؤمنین علی (ع ) و روزپدر یاد و خاطره رئیس فقید هیأت مرسس وهیأت امنا ی دانشگاه آزاد اسلامی حضرت آیت الله هاشمی (ره) را گرامی داشت.

وی با بیان اینکه سال پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته ایم که به واسطه شیرینی موفقیت های به دست آمده در این سال بایستی شکرگزار باشیم گفت: خوشبختانه در سال 95 علیرغم کاهش دانشجو در اکثر دانشگاه های کشور و استان  به فضل الهی در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان شاهد رشد 18% تعداد دانشجویان بودیم که قسمت قابل ملاحظه آن مربوط به واحد خرم آباد بود.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش انتقاد پذیری را یکی از ارکان مهم موفقیت در مدیریت دانست و گفت: انتقاد بایستی در چهارچوب منطق و ادب و با رعایت احترام و متانت باشد.

قدرتی با اشاره به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور گفت: دانشگاه ها محل بروز سلایق شخصی نیست و نباید  امکانات دانشگاه به نفع جریان یا شخص خاصی هزینه شودو ووضعیت مطلوب و خالی از تنش دانشگاه بایستی حفظ شود .

در ادامه این جلسه حاضرین در جلسه سؤالات و دغدغه ها و پیشنهادات خود را با ریاست واحد در میان گذاشتند.

تلفن: 06633120007