English   |     |     |   جمعه 1 بهمن 1395

تاريخ و زمان انتشار :        22 دی 1394 ساعت 1:41 تعداد بازديد کنندگان:           305
نشست دبیران تشکل های مذهبی –سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشجوئی استان لرستان

تشکل های دانشجویی بایستی با هوشیاری و برنامه ریزی منظم و منسجم فعالیت کنند.

نشست دبیران تشکل های مذهبی -سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشجوئی استان لرستان و حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد.

در این نشست دکتر دوستی جنایت اخیر رژیم وهابی عربستان در به شهادت رساندن روحانی برجسته شیعی شیخ نمر باقر النمر را محکوم کرده و این اقدام را در جهت خواست صهیونیسم جهانی و دشمنان اسلام دانست.

دوستی در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی این دوره از انتخابات را بسیار حساس برشمرد و گفت : تشکل های دانشجویی بایستی با هوشیاری و برنامه ریزی منظم و منسجم فعالیت کنند.

نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشجوئی استان لرستان در بخش دیگری از سخنانش هجمه های اخیر علیه دانشگاه آزاد اسلامی را از جانب کسانی دانست که بر اساس جهت گیری های سیاسی و بی اطلاع از ظرفیت های عظیم این دانشگاه سعی در تخریب این دانشگاه دارند .

وی گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی را کاملا منطبق بر آیین نامه های آموزشی کشور و در جهت پاسخ به نیاز متقاضیان و جوانان علاقمند برشمرد.

دوستی در ادامه به بحث انتخابات تشکل ها اشاره کرد و گفت: انتخابات تشکل ها بایستی کاملا" قانونی و بر اساس آیین نامه ها و بخش نامه باشد زیرا در غیر اینصورت اثر بخشی لازم را نخواهد داشت.

وی افزود : تشکل هایی که انتخابات خود را برگزار نکنند حق هیچگونه فعالیتی تا زمان برگزاری انتخابات خود را نخواهند داشت .

در بخش دیگری از این نشست حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز ضمن محکوم کردن به شهادت رساندن عالم برجسته شیعی توسط رژیم عربستان، خواستار راه اندازی تشکل های مذهبی –سیاسی دانشجویی در مراکز آموزشی شد.

قدرتی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجالس خبرگان و شورای اسلامی در کشور گفت: برای برگزاری مناظره بین کاندیداهای نمایندگی پس از تأیید صلاحیت نهایی توسط نهاد های مربوط بایستی برگزاری این جلسات به تأیید هیأت نظارت دانشگاه نیز برسد.

در ادامه این جلسه دبیران تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گزارش هایی از اقدامات انجام شده و برنامه های پیش روی خو را ارائه کردند.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید