English   |     |     |   جمعه 1 بهمن 1395

تاريخ و زمان انتشار :        30 فروردين 1395 ساعت 14:02 تعداد بازديد کنندگان:           330
برگزاری جلسه مشترک شورای اداری مالی ،روابط عمومی ،فناوری اطلاعات و شورای برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  : در حال حاضر شرایط دانشگاه نسبت به گذشته تفاوت های چشمگیری داشته است و برنامه های توسعه ای و بودجه ها با دقت بسیار زیادی تهیه و مصوب شده اند که می بایستی همه امور در دانشگاه در چهارچوب برنامه های مصوب شده و بر اساس بودجه های پیش بینی شده صورت گیرد.

جلسه مشترک شورای اداری مالی ،روابط عمومی ،فناوری اطلاعات و شورای برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  با حضور دکتر ملکی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، دکتر بهروز دوستی رئیس دبیرخانه استان لرستان ، رؤسای شوراهای تخصصی استان در سالن اجتماعات ساختمان شهید مصطفی زاده واحد خرم آباد برگزار گردید.

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  در این جلسه گفت: در حال حاضر شرایط دانشگاه نسبت به گذشته تفاوت های چشمگیری داشته است و برنامه های توسعه ای و بودجه ها با دقت بسیار زیادی تهیه و مصوب شده اند که می بایستی همه امور در دانشگاه در چهارچوب برنامه های مصوب شده و بر اساس بودجه های پیش بینی شده صورت گیرد.

ملکی  در ادامه گفت:  در حال حاضر تکالیف بسیار سنگینی در جهت پیشرفت دانشگاه بر عهده داریم و باید از کوچکترین فرصت ها در زمینه پیشبرد امور استفاده کنیم  و هرگزنباید به امید ایجاد شرایط بهتر کارها را به تعویق بیندازیم چرا که گستره مسئولیت ها بسیار وسیع و فرصت ها بسیار کم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  در ادامه با اشاره به برنامه ششم توسعه دانشگاه آزاد اسلامی گفت : برنامه و بودجه در سال جاری به واحد ها و مراکز اعلام شده و باید دقیقا" مد نظر قرار گیرند.

دکتر ملکی گفت: امروز دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان یک هویت واحد دارند و توفیقات به دست آمده در هر واحد متعلق به کل دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان است وی در ادامه تصریح کرد ما در رقابت با سایر استان ها و بیش از 2600 دانشگاه در سراسر کشور قرار داریم و باید تمام تلاش خود را به کار ببریم تا در این رقابت جا نمانیم که در این زمینه روابط عمومی واحد ها نقش بسیار مهمی دارند و معرفی دستاورد ها و توفیقات دانشگاه  به مردم  باید در برنامه کاری آنها قرار گیرد.

وی تبلیغ به دور از گزافه گویی و بر اساس حقیقت  را کاری خوب و شایسته دانست و گفت: در دنیای امروز روابط عمومی ها نقش بسیار برجسته ای دارند و باید در یک تعامل مثبت با رسانه ها و نیز با داشتن خلاقیت در انجام امور پوشش کاملی از دستاوردهای دانشگاه در زمینه های مختلف علمی ،پژوهشی و فرهنگی و عمرانی در مطبوعات و خبرگزاری  داشته باشند.

ملکی راه اندازی اتوماسیون اداری در کلیه واحد ها و مراکز را از اهمیت خاصی بر شمرد و گفت : اتوماسیون اداری  باید عملیاتی شده و ارتباطات کاغذی حذف  و سرعت در انجام مکاتبات اداری افزایش پیدا نماید..

دکتر ملکی در ادامه بحث صرفه جویی در منابع را امر مهمی دانست و گفت: صرفه جویی یک برکت است و مدیریت درست و حساب شده منابع می تواند نقش مهمی در پیشرفت دانشگاه داشته باشد خصوصا در سال جاری که از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل نامگذاری شده است.

در آغاز این جلسه دکتر بهروز دوستی رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان  لرستان با قرائت دستور کار جلسه  گفت: در برنامه مصوب پنج ساله دانشگاه کمیت ها و کیفیت هایی برای دانشگاه تعریف شده است که باید با برنامه ریزی درست در جهت تحقق این برنامه گام برداریم و هر حوزه به درستی از تکالیفی که بر عهده دارد مطلع باشد .افزود با توجه به حجم مراجعات باید یک وبسایت قوی استانی داشته باشیم تا انجام اموربا سرعت و کیفیت بهتری صورت گیرد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید