پنج شنبه ٤ بهمن ١٣٩٧

کارگاه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی "

کارگاه یک روزه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی " ویژه اساتید در سالن اجتماعات دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد.
بازدید دانش آموزان از واحد خرم آباد

دانشگاه یکی از نهادهای اصلی تعلیم و پرورش است و بازدیدهای دانش آموزی ابزاری مفید برای رفع بخشی از نیازهای علمی، اجتماعی و عاطفی آنها است ، اینگونه فعالیت‌ها می تواند منجر به شکوفائی توانمندی های دانش آموزان شده و کمک به یادگیری هر چه بیشتر، افزایش مسئولیت‌ پذیری در فعالیت‌های گروهی و آشنایی بیشتر دانش آموزان با فرهنگ‌ جامعه دانشگاهی ‌شود.
بازدید دانش آموزان از واحد خرم آباد
ایام فاطمیه از کی شروع و در چه تاریخی تمام می شود؟

دربارة تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلف و متضاد است. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر (ص).میان علمای شیعه، دو تاریخ مشهور و مقبول است: یکی هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر (ص) و دیگری نود و پنج روز.
ایام فاطمیه از کی شروع و در چه تاریخی تمام می شود؟
پذیر ش دانشجوی بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در نیم‌سال دوم سال تحصیلی جاری و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجوی بدون آزمون می‌پذیرد .
 پذیر ش دانشجوی بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی
شانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد

شانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری و نماینده تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی ، حجت الاسلام و المسلمین میر عمادی نماینده ولی فقیه در استان ، موسی خادمی استاندار لرستان ، علاء الدین بروجردی ،اللهیار ملکشاهی ، و حمید رضا کاظمی نمایندگان مردم شریف بروجرد و کوهدشت و پلدختر در مجلس شورای اسلامی و سایر اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد.
شانزدهمین  جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد
ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار گرامی باد.

جلسه مشترک روسای شوراهای تخصصی دبیرخانه هیأت امنای استان لرستان برگزار شد

جلسه مشترک روسای شوراهای تخصصی دبیرخانه هیأت امنای استان لرستان و اعضای شوراهای تخصصی توسعه مدیریت و منابع و مسئولان برنامه و بودجه واحدهای دانشگاهی استان لرستان برگزار شد.
جلسه مشترک روسای شوراهای  تخصصی دبیرخانه هیأت امنای استان لرستان برگزار شد
افتتاح بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان درواحد خرم آباد

بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاد اسلامی درواحدخرم آباد به بهره بهره برداری رسید. حمیدرضازهره ای معاون دانشجویی وفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با بیان این خبرگفت :با تلاش ها و پیگیری های دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان پارکینگی به ظرفیت بیش از500 خودرو درواحد خرم آباد به بهره برداری رسید . وی با بیان اینکه این موضوع یکی ازخواسته های همیشگی دانشجویان ومراجعان به این واحد دانشگاهی بوده که بعد ازسالها محقق گردیده افزود : این پارکینگ علاوه بردرآمد غیرشهریه ای ، نقش به سزایی درایجاد امنیت و آرامش روانی دانشجویان وساماندهی ترافیک در ورودی این واحد دانشگاهی خواهد داشت .
افتتاح بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان درواحد خرم آباد
در پی حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات : جلسه فوق العاده هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر ولایتی برگزار شد + جزئیات مصوبات

جلسه فوق العاده هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر ولایتی در پی حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه فوق العاده هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
پانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال

بیانیه دبیرخانه تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت حادثه 9 دی 88

«نهم دی 88 حادثه کوچکی نیست،بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه ، حرف اصلی ملت ، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده های الهی تبیین شود.» از بیانات گهربار مقام معظم رهبری
بیانیه دبیرخانه تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی  استان لرستان به مناسبت حادثه 9 دی 88
جلسه دفاع از نخستین رساله دکتری ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد برگزار شد

نخستین دانش‌آموخته مقطع دکتری ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد از پایان‌نامه خود با عنوان «بررسی کهن الگوها در کلیله و دمنه» در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی این واحد دانشگاهی دفاع کرد.
برگزاری مراسم گرامیداشت حضرت آیت ا... سید محمود هاشمی شاهرودی (ره) و دعا برای سلامتی دانشجویان مصدوم واحد علوم و تحقیقات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

در مراسمی که در محل مسجد امام علی (ع) واحد خرم آباد برگزار شد ، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی با گرامیداشت یاد فقیه و مرجع عظیم الشأن شیعه حضرت آیت ا... سید محمود هاشمی شاهرودی (ره) رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و قرائت فاتحه برای دانشجویان جان باخته در سانحه غم انگیز واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم و تحقیقات برای شفای عاجل دیگر دانشجویان مصدوم این رویداد دعا کردند.
برگزاری مراسم  گرامیداشت  حضرت آیت ا... سید محمود هاشمی شاهرودی (ره) و دعا برای سلامتی دانشجویان مصدوم واحد علوم و تحقیقات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
تسلیت درگذشت غم انگیز جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در سانحه واژگونی اتوبوس

حادثه غم انگیز و تلخ درگذشت جمعی از دانشجویان عزیز واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در سانحه هولناک واژگونی اتوبوس را به محضر خانواده های داغدار این عزیزان و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده و شفای عاجل مجروحان این حادثه را از درگاه خداوند بزرگ مسئلت داریم.
 تسلیت درگذشت غم انگیز جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات  در سانحه واژگونی اتوبوس
آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به رحمت ایزدی پیوست.

بسم الله الرحمن الرحیم «یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعی‏ إِلى‏ رَبِّکِ راضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلی‏ فی‏ عِبادی وَ ادْخُلی‏ جَنَّتی‏» ارتحال ملکوتی مرجع عالیقدر شیعه ، یار دیرین انقلاب و رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام حضرت آیت الله العظمی سید محمود هاشمی شاهرودی (ره) را به محضر حضرت ولیعصر (عج) ، مقام معظم رهبری ، بیت معزز ایشان و همه شیعیان و مقلدان این مرجع عالی مقام تسلیت می گوییم. دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به رحمت ایزدی پیوست.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها