چهارشنبه ٤ اردیبهشت ١٣٩٨

پذیرش مقاله عضو هیأت علمی گروه فیزیک واحد خرم آباد در ژورنال اپتیک آمریکا

مقاله دکتر امین دهقانی نژاد عضو هیأت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با عنوان «رفتار دینامیکی قفل شدگی تزریقی لیزرهای نقاط کوانتومی دو حالته» در ژورنال Journal of the Optical Society of America B با درجه ISI پذیرفته شد. این ژورنال در جایگاه ۵۰% نخست فهرست موضوعی در زمینه فیزیک است.
در واحد خرم آباد برگزار شد : جلسه طرح بررسی علل وقوع سیل لرستان

اولین جلسه طرح بررسی علل وقوع سیل درفروردین 1398 وآسیب های آن باهمکاری دانشگاهها ودستگاههای اجرایی استان به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد خرم آباد برگزارشد .
در واحد خرم آباد برگزار شد : جلسه طرح بررسی علل وقوع سیل لرستان
نشست هم اندیشی و برنامه ریزی برنامه های آتی تشکل های دانشجویی واحد خرم آباد

نشست هم اندیشی و برنامه ریزی برنامه های آتی تشکل های دانشجویی واحد خرم آباد برگزار شد. در این نشست بهروز دوستی نماینده ریاست عالیه دانشگاه در هیأت نظارت بر تشکل ها ی دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحدهای استان به ایراد سخنانی در زمینه بستر سازی مناسب جهت خروجی برنامه ها ی تشکل های دانشجویی پرداخت .
نشست هم اندیشی و برنامه ریزی برنامه های آتی تشکل های دانشجویی واحد خرم آباد
تصویب پروپوزال های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری از طریق سامانه پژوهشیار از تاریخ 1398/2/1

​قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری از تاریخ 1398/2/1 تصویب پروپوزال ها از طریق سامانه پژوهشیار انجام می شود.
میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود «عج» مبارک باد

میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود «عج» مبارک باد ای دل شیدای ما گرم تمنای تو کی شود آخر عیان طلعت زیبای تو نیمه شعبان بود روز امید بشر شادی امروز ماست نهضت فردای تو ولادت امام زمان (عج) بر عموم مسلمین جهان مبارک باد .
میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت  حضرت مهدی موعود «عج» مبارک باد
میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان مبارک باد

پیام تبریک دکترسیامک بهاروندرئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر(ع)وروزجوان
میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان مبارک باد
اساتید وکارکنان دانشگاه آزاداسلامی واحدخرم آبادبه یاری هموطنان سیل زده شتافتند.

گروهی ازاساتید وکارکنان واحد خرم آباددرقالب گروهای جهادی به یاری هموطنان سیل زده شتافتند.دکترسیامک بهاروندرئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان ،ضمن اعلام این خبرگفت :دانشگاه آزاداسلامی ازاولین روزهای وقوع سیل درکنارهموطنان سیل زده بوده است .
اساتید وکارکنان دانشگاه آزاداسلامی واحدخرم آبادبه یاری هموطنان سیل زده شتافتند.
پیام دکترسیامک بهاروند ریاست دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان درمحکومیت آمریکا درقراردادن سپاه پاسداران درلیست گروههای تروریستی

اعزام گروه امدادی کارکنان و اساتید واحد خرم آباد به مناطق سیل زده

اولین گروه از کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد جهت امدادرسانی و رسوب برداری از مناطق سیلزده استان به شهرستان پلدختر اعزام شدند
اعزام گروه امدادی کارکنان و اساتید واحد خرم آباد به مناطق سیل زده
اعیاد شعبانیه مبارک باد

سالروز ولادت با سعادت اسطوره شرافت و آزادگی، مقتدای حق پرستان، سرور شهیدان اباعبدالله حسین(ع) و سید ساجدین پیام آور عاشورا امام زین العابدین(ع) و الگوی جوانمردان بهشت قمر بنی هاشم ابوالفضل عباس (ع) بر تمام شیعیان جهان فرخنده باد.
اعیاد شعبانیه مبارک باد
تعطیلی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

قابل توجه دانشجویان گرامی:به علت وقوع سیل در استان لرستان و استان های همجوار،کلیه کلاس های آموزشی واحدها و مراکز از شنبه (98/1/24) آغاز خواهد شد.
تعطیلی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی مرکز پلدختر به ستاد مدیریت بحران

با توجه به وقوع حادثه سیل در شهر پلدختر و آسیب دیدن اغلب ساختمانهای اداری شهر از همان لحظات اول رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پلدختر ضمن همکاری تمام وقت با ستاد مدیریت بحران شهرستان پلدختر ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی را در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار داد.
تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی مرکز پلدختر به ستاد مدیریت بحران
پیام تبریک دکترسیامک بهاروند دبیرهیات امناء و ریاست دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان به مناسبت فرارسیدن نوروز1398

در واحد خرم آباد برگزارشد: معرفی مسئول جدید سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان

در مراسمی به میزبانی واحد خرم آباد میلاد شرفی به عنوان مسئول جدید سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان معرفی شد.
در واحد خرم آباد برگزارشد: معرفی مسئول جدید سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان
نشست تخصصی استانی شدن انتخابات در واحد خرم آباد

با تلاش دبیر خانه تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نشست تخصصی با موضوع استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور تیمور سپهوند رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان لرستان در واحد خرم آباد برگزار شد.
نشست  تخصصی استانی شدن انتخابات در واحد خرم آباد
عکس روز