دوشنبه ٢٥ تیر ١٣٩٧

همکاری علمی وزارت نیرو و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

کتاب «تحلیل و اتوماسیون سیستم های توزیع » توسط دکتر هاجر باقری طولابی عضو هیأت علمی گروه برق واحد خرم آبا د ترجمه و منتشر شد.
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی

مهلت ثبت‌نام برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 24 روز پنج‌شنبه 28 تیر تمدید شد.
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی
به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد: جلسه شورای دانشجویی تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

جلسه شورای دانشجویی تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأ ت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد رهبری و دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه درهیأت نظارت بر تشکل های دانشجویی استان لرستان در سالن اجتماعات ساختمان شهید توکل مصطفی زاده واحد خرم آباد برگزار گردید.
توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان : ارسال دو کامیون آب معدنی به شهر های استان خوزستان

دوازده هزارعدد بطری یک و نیم لیتری آب معدنی در قالب دو کامیون از طرف دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به استان خوزستان و شهر های آبادان و خرمشهر ارسال شد.
آغاز مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنجشنبه 21 تیر ادامه خواهد داشت.
آغاز مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
مسابقه ایده ملت

تدوین برنامه بازاریابی برای تعدادی از محصولات بانک ملت با شرکت دانشجویان
مسابقه ایده ملت
لیست دروس حوزه امتحانی سالن ودانشکده

تاریخ دفاع از پایان نامه ورساله

با توجه به اعلام سازمان مرکزی آخرین تاریخ دفاع از پایان نامه و رساله های تحصیلات تکمیلی 97/6/23 می باشد
تاریخ دفاع از پایان نامه ورساله
جلسه ختم قرآن کریم در واحد خرم آباد

جلسه ختم قرآن کریم با حضور 60نفر از اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در مسجد امام علی (ع) این واحد دانشگاهی برگزار شد.
جلسه ختم قرآن کریم در واحد خرم آباد
شرکت هیأت رئیسه واحد خرم آباد در جلسه تفسیر قرآن نماینده ولی فقیه در استان لرستان

به منظور بهره مندی هرچه بیشتر از فیوضات ماه مبارک رمضان دکترسیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به همراه اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد در جلسه تفسیر قرآن مجید که در مسجد بعثت خرم آباد و با حضور آیت الله میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان خرم آباد برگزار می شود شرکت کردند.
شرکت هیأت رئیسه واحد خرم آباد در جلسه تفسیر قرآن  نماینده ولی فقیه در استان لرستان
برگزاری دوره آموزشی و آمادگی آزمون EPT

برگزاری دوره آموزشی و آمادگی آزمون EPT با حضور دکتر سید حسین زهره وند
برگزاری دوره آموزشی و آمادگی آزمون EPT
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد منصوب شد.

با توجه به تایید کمیته منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی ، دکتر فرهاد رهبر حکم ریاست دکتر سیامک بهاروند را به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان صادر کرد . ضمن عرض تبریک صمیمانه ، از درگاه خداوند متعال توفیق ایشان را در این مسئولیت خطیر مسئلت می نمائیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد منصوب شد.
پرداخت وام بلند مدت نیمسال دوم 97-96

قابل توجه دانشجویان متقاضی دریافت تخفیف دانشجویی

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و هیأت رئیسه واحد خرم آباد با نماینده ولی فقیه در استان لرستان

عکس روز