پنج شنبه ١ مهر ١٤٠٠

روابط عمومی سازمان مرکزی:

دکتر عطارزاده تشریح کرد؛ نحوه ثبت درخواست انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰ توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی فرآیند ثبت درخواست انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰، گفت: انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول که توسط سامانه آموزشیار انجام می‌شود، از روز شنبه ۱۳ شهریور آغاز شده و تا ۲۵ شهریور ادامه دارد. سوم تا هفتم مهرماه نیز به عنوان بازه زمانی حذف و اضافه دانشجویان تعیین شده است. وی ادامه داد: با توجه به برنامه زمان‌بندی و بازه‌های مجاز انتخاب واحد استانی، امکان ورود سایر دانشجویان به سامانه، خارج از تقویم زمان‌بندی اعلام شده، امکان‌پذیر نیست. این محدودیت به منظور سهولت در انتخاب واحد دانشجویان در نظر گرفته شده است. سایر دانشجویان در صورت نیاز به درخواست‌های سیستمی برای امور آموزشی، فرآیند فارغ‌التحصیلی، پرداخت شهریه و... می‌توانند از ساعت ۲۲ هر

تاریخ انتشار: ٢٣ شهریور ١٤٠٠ ساعت ١٧:٣١

وی ادامه داد: با توجه به برنامه زمان‌بندی و بازه‌های مجاز انتخاب واحد استانی، امکان ورود سایر دانشجویان به سامانه، خارج از تقویم زمان‌بندی اعلام شده، امکان‌پذیر نیست. این محدودیت به منظور سهولت در انتخاب واحد دانشجویان در نظر گرفته شده است. سایر دانشجویان در صورت نیاز به درخواست‌های سیستمی برای امور آموزشی، فرآیند فارغ‌التحصیلی، پرداخت شهریه و...  می‌توانند از ساعت ۲۲ هر شب لغایت ۶ صبح روز بعد به سامانه آموزشیار مراجعه کنند.

دکتر عطارزاده با تشریح فرآیند انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰، اظهار داشت: دانشجویان با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir می‌توانند از طریق منوی درخواست/ مجوز - ذیل منوی «ارسال/ پیگیری درخواست دانشجو» اقدام به ثبت درخواست انتخاب واحد کنند. برای این کار لازم است در قسمت «ارسال درخواست جدید»، طبقه‌بندی موضوع را «عملیات آموزشی دانشجو» و موضوع درخواست را «مجوز انتخاب واحد» و نیمسال درخواست را معادل «۱۴۰۰۱» قرار دهند. پس از انجام این مراحل و با انتخاب دکمه «ثبت»، درخواست مجوز انتخاب واحد ترم مهر ۱۴۰۰ برای دانشجو انجام می‌شود.

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی افزود: پس از انجام این مراحل، دانشجویان می‌توانند از طریق منوی «ثبت نام دروس دانشجو» ذیل منوی «انتخاب واحد» اقدام به اخذ دروس و انتخاب واحد کنند. لازم به ذکر است دانشجویانی که در نمیسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹ (ترم ۳۹۹۲) انتخاب واحد داشته‌ یا ترم مرخصی ثبت کرده‌اند، مجاز به ثبت درخواست انتخاب واحد خواهند بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بر این اساس دانشجویانی که آخرین وضعیت آنها در نیمسال دوم سال ۱۳۹۹ و نیمسال اول ۱۴۰۰ (ترم‌های ۳۹۹۲ و ۴۰۰۱) وضعیت عدم مجاز به ثبت نام در نیمسال ثبت شده باشد، مجاز به ثبت درخواست نخواهند بود. همچنین دانشجویانی که آخرین وضعیت آنها در نیمسال جاری (۴۰۰۱) ترم مرخصی ثبت شده باشد نیز مجاز به ثبت درخواست نیستند.