پنج شنبه ١ مهر ١٤٠٠

با حضور مسئولان صورت گرفت؛ انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی لرستان با شرکت شهرک‌های صنعتی

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی لرستان با شرکت شهرک‌های صنعتی این استان منعقد شد. به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد ؛ مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و شرکت شهرک‌های صنعتی این استان در نشست دوجانبه تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردند. مهم‌ترین مواد این تفاهم‌نامه همکاری مستمر درباره کمک به واحد و هسته‌های فناور، ایجاد دفاتر شرکت شهرک‌های صنعتی در مراکز رشد دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان لرستان، همکاری برای برگزاری رویدادهای فناورانه، برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی تخصصی، اجرای طرح‌های پژوهشی و حمایت از پایان‌نامه‌های مسئله‌محور و همکاری دوجانبه برای اجرای طرح پایش و کارآموزی دانشجویان است.

تاریخ انتشار: ٢٠ شهریور ١٤٠٠ ساعت ١٧:٢٠

به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد ؛  مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و شرکت شهرک‌های صنعتی این استان در نشست دوجانبه تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این نشست بر لزوم تعامل هرچه بیشتر دانشگاه‌ها با صنایع تأکید کرد و نقش مهم اعضای هیئت علمی در همکاری با صنایع و رفع مشکلات آنها را در قالب قراردادهای دوجانبه یادآور شد.

سیامک بهاروند به طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای کارآموزی دانشجویان اشاره کرد و خواستار همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی برای اجرای هرچه بهتر این طرح شد.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان لرستان هم درباره راه‌اندازی کلینیک کسب و کار و همکاری اعضای هیئت علمی توانمند در انجام مأموریت‌ها گفت: کلینیک کسب و کار استان لرستان عارضه‌یابی مشکلات صنایع را انجام داده و راهکارهای علمی برون‌رفت از آنها را ارائه می‌کند و در این راستا به‌منظور ارائه هرچه بهتر این راهکارها همکاری اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها ضروری است.

بختیار رازانی با بیان اینکه در شهرک‌های صنعتی تاکنون خوشه‌های کسب و کار فرش، عسل و آبزی‌پروری تدوین شده، آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاه‌ها اعلام کرد.