پنج شنبه ١ مهر ١٤٠٠

:

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تا جمعه ۲۶ شهریور تمدید شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تا روز جمعه ۲۶ شهریورماه تمدید شد. داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 که براساس کارنامه صادره ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان تا ساعت 24 روز جمعه 26 شهریور با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. به داوطلبان توصیه می شود ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

تاریخ انتشار: ٢٠ شهریور ١٤٠٠ ساعت ٩:٣٣

به داوطلبان توصیه می شود  ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ کنند.