پنج شنبه ١ مهر ١٤٠٠

:

امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی امروز (جمعه ۱۹ شهریورماه) پایان می یابد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 24 امروز (جمعه ۱۹ شهریورماه) به پایان می رسد. داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان سنجش تا ساعت 24 امروز (جمعه 19 شهریور) با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته/محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

تاریخ انتشار: ١٩ شهریور ١٤٠٠ ساعت ١٣:٤٦