سه شنبه ٥ مرداد ١٤٠٠

:

راه اندازی دفتر استانی خبرگزاری ایسکا نیوز در استان لرستان

با حضور علی رضا بهشتی نیا معاون خبر و سردبیر خبرگزاری ایسکانیوزو مسعود کیخا دبیر سرویس دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، در جریان سفر به استا ن لرستان ، دفتر خبرگزاری ایسکانیوز در این استان با محوریت دانشجویان راه اندازی شد. بهشتی نیا در این نشست که با حضور حمید رضا زهره ای معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد، دوستی نماینده ریاست دانشگاه در تشکل های دانشجویی استان و مسئولان کانون‌ها و نشریات و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد برگزار شد، با اشاره به اینکه رسانه و فضای مجازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اظهار کرد: بنا بر تصمیمات اتخاذ شده این خبرگزاری از ذیل مرکز رسانه دانشگاه خارج شده و در زیر مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی به فعالیت خود بر اساس ریل گذاری های جدید ادامه خواهد داد.

تاریخ انتشار: ٢٧ تیر ١٤٠٠ ساعت ١٦:٥٤

بهشتی نیا  در این نشست که با حضور حمید رضا زهره ای  معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خرم  آباد، دوستی نماینده ریاست دانشگاه در تشکل های دانشجویی استان  و  مسئولان کانون‌ها و نشریات و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد برگزار شد، با اشاره به اینکه رسانه و فضای مجازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اظهار کرد: بنا بر تصمیمات اتخاذ شده این خبرگزاری از ذیل مرکز رسانه دانشگاه  خارج شده و در زیر مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی به فعالیت خود بر اساس ریل گذاری های جدید ادامه خواهد داد.

بهشتی نیا در ادامه  افزود در دوره ای به سر می بریم که  کل فعالیت رسانه بر اساس مسئولیت اجتماعی است و رسانه ها فعالیت های خود را بر اساس مسئولیتی که نسبت به جامعه دارند تعریف میکنند.

سردبیر ایسکا نیوز در ادامه گفت: در این دوره بین قدرت و رسانه نمی توان تفکیک قائل شد زیرا در این شرایط هر کس رسانه دارد قدرت هم خواهد داشت و این قدرت به گونه ای است که کارهای کوچک می تواند با یک ضریب رسانه ای  موج ساز شود و ذهن مخاطب را درگیر کند.

بهشتی نیا با اشاره به مفاهیم برجسته سازی و چهارچوب بندی در رسانه افزود: در برجسته سازی رسانه مشخص میکند که مخاطب به چه چیزی فکر کند ولی در چهارچوب بندی فراتر از این امر مشخص میکند که مخاطب اساسا" چگونه فکر کند .

معاون خبر ایسکا در بخشی دیگر از سخنانش گفت: بنا بر برنامه ریزی صورت گرفته تصمصم بر آن داریم که دانشجویان را در عرصه رسانه توانمند کنیم و راه اندازی دفاتر استانی ایسکانیوز هم در همین راستا می باشد  .

و یکی از  برنامه های پیش رو را  برگزاری کارگاه های آموزشی و تخصصی  عنوان کرد که دانشجویان با هر سلیقه‌ای می‌توانند در آنها  شرکت کنند و پس از قبولی در خبرگزاری‌ها و یا سایت‌های معتبر کشوری جذب شوند.

بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در هیات نظارت بر تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاهیان استان هم در این نشست ، راه اندازی دفاتراستانی خبرگزاری ایسکانیوز را یک اتفاق مهم در راستای بکارگیری ظرفیت رسانه ای دانشجویان علاقه مند در کلیه  استان های دانشگاه آزاد اسلامی  دانست و گفت :  دانشجویان بسیار با انگیزه ای  در همه  واحد های  دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در استان لرستان وجود دارند که علاقه مند به کار کردن در حوزه رسانه هستند و در صورت توانمند سازی و گذراندن دوره های آموزشی می توانند ظرفیت بسیار خوبی برای معرفی توانمندی های دانشگاه در فضای جامعه، مطالبه گری از مسئولین و انتقال دغدغه های به حق دانشجویان و آحاد مردم به مسئولین یاشند.

دوستی ضمن تقدیر از مسئولین خبرگزاری ایسکانیوز به خاطر این اقدام مناسب  از آمادگی دبیران واعضای فعال تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاهیان استان برای همکاری همه جانبه با این خبرگزاری خبر داد و تاکید کرد که اعضای تشکل های اسلامی سیاسی استان با توجه به سبقه انقلابی گری و موفقیت هایی که در عرصه های کشوری و استانی داشته اند قطعا به فرآیند عضو گیری و جذب اعضای فعال و توانمندسازی ایشان کمک خواهند نمود.

همچنین در پایان مقرر گردید مسئولین  روابط عمومی کلیه تشکل های استان و علاقه مندان  به کارهای رسانه ای در دوره های تخصصی ویژه ای که توسط اساتید مجرب  کشوری برگزار خواهد شد شرکت نمایند.