جمعه ٣ اردیبهشت ١٤٠٠

:

چاپ مقاله دانشجوی دانشکده فنی و مهندسی واحد خرم آباد در مجله معتبر بین‌المللی

مقاله حجت بهرامی زاده دانشجوی دکتری عمران سازه با عنوان Theory of plastic mechanism control for seismic design of steel plate shear walls در مجله Engineering Structures (مهندسی سازه) کشور انگلستان با رتبه Q1 در پایگاه اطلاعاتی Science Direct مربوط به انتشارات Elsevier به چاپ رسیده است. به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد و بنا به گفته این پژوهشگر ، موضوع این مقاله در رابطه با طراحی دیوار برشی فولادی با استفاده از رویکرد کنترل مکانیزم است بگونه ای طراحی که از تمام ظرفیت پلاستیک سیستم باربر لرزه ای تا رسیدن به تغییرمکان هدف استفاده شود و هیچ گونه مکانیزیم جزئی در آن رخ ندهد.

تاریخ انتشار: ٢٥ اسفند ١٣٩٩ ساعت ٢٣:٣٢

مقاله حجت بهرامی زاده دانشجوی دکتری عمران سازه با عنوان  Theory of plastic mechanism control for seismic design of steel plate shear walls  در مجله Engineering Structures (مهندسی سازه) کشور انگلستان با رتبه Q1 در پایگاه اطلاعاتی  Science Direct مربوط به انتشارات Elsevier به چاپ رسیده است.

به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد و بنا به گفته این  پژوهشگر ، موضوع این مقاله   در رابطه  با طراحی   دیوار برشی فولادی با استفاده از رویکرد کنترل مکانیزم است بگونه ای طراحی  که از تمام ظرفیت پلاستیک سیستم باربر لرزه ای تا رسیدن به تغییرمکان هدف استفاده شود و هیچ گونه مکانیزیم جزئی در آن رخ ندهد.