سه شنبه ١٢ اسفند ١٣٩٩

:

به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد: نشست تخصصی تبیین طرح اندیشه تمدن ساز

نشست تخصصی طرح اندیشه تمدن سازبا حضور حجت الاسلام شریفی دوست مسئول کشوری اجرای طرح و مربیان و دبیران اجرائی طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد ،در این جلسه دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با تبریک دهه مبارک فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و سالروز میلاد پر برکت دردانه نبی مکرم اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر ، اجرای طرح اندیشه تمدن ساز را یکی از اقدامات ارزشمند فرهنگی عنوان کرد و با تقدیر از مجریان این طرح نگرش عمیق مقام معظم رهبری به مسائل روز را قابل تأمل برشمرد .

تاریخ انتشار: ١٥ بهمن ١٣٩٩ ساعت ٨:١٦

نشست تخصصی طرح  اندیشه تمدن سازبا حضور حجت الاسلام شریفی دوست مسئول کشوری اجرای طرح و  مربیان و دبیران اجرائی طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  خرم آباد ،در این جلسه دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با تبریک دهه مبارک فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  و سالروز میلاد پر برکت دردانه نبی مکرم اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر ، اجرای طرح اندیشه تمدن ساز را یکی از اقدامات ارزشمند فرهنگی عنوان کرد و با تقدیر از مجریان این طرح  نگرش عمیق  مقام معظم رهبری به مسائل روز  را قابل تأمل برشمرد  .

در ادامه حجت الاسلام مهدی مرادیان مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز با تبریک دهه مبارک فجر و میلاد حضرت زهرا (س) با اشاره به قابلیت های فضای مجازی در عرصه فعالیت های فرهنگی گفت: هرچند برنامه های فرهنگی مختلفی  چون جلسات هم اندیشی ، کرسی های آزاد اندیشی ، محافل انس با قرآن  در دانشگاه در حال انجام است ولی با قاطعیت میتوان گفت طرح اندیشه تمدن ساز از لحاظ کیفیت و تاثیر گذاری بسیار ارزشمند تر و مهم تر است چرا که اساس این طرح براصل  مباحثه استوار  است .

مرادیان در ادامه خواستار حمایت بیشتر مسئولین از اجرای این طرح وتشویق  و حمایت اساتید و گسترش آن در میان دانشجویان و کارمندان دانشگاه شد.

سپس حجت الاسلام حمزه شریفی دوست  مسئول  کشوری طرح اندیشه تمدن ساز ، با تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و میلاد با سعادت دخت گرامی رسول مکرم اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا (س) با ارائه گزارشی از چگونگی آغاز و اجرای این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اساسا" این طرح  و ساختار تشکیلاتی ان به این جهت شکل گرفت که اندیشه های مقام معظم رهبری در بین فرهیخته ترین قشر جامعه یعنی اساتید دانشگاه جا بیفتد  و در مراحل بعدی به دنبال گسترش آن در میا ن دانشجویان و کارمندان دانشگاه هستیم.

شریفی دوست در ادامه گفت:  در آغاز افق کمّی که برای این طرح تعریف شده بود 1000  نفر بود ، که در همان موج اول به بیش از 3 هزار استاد در قالب 700 گروه رسیدیم که نشانه استقبال بی نظیر اساتید از این طرح بود.

شریفی دوست  افزود:   کتاب « طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن »  هر چند محتوای آموزشی ندارد و سخنرانی های پیاده شده مقام معظم رهبری است ولی با وجود اینکه بیش از 47 سال از عمر آن می گذرد بسیار تازه و جذاب است به گونه ای که بسیاری از عالمان دینی با شگفتی از محتوای آن یاد می کنند و می گویند محتوای عمیق این کتاب بیشتر شبیه به یک معجزه است زیرا مطالب بسیار دقیق و عمیق  آن بسیار کار بردی و تعهد آفرین است.

شریف دوست در ادامه تاکید کرددر سطح استان لرستان این امکان وجود دارد که این طرح با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد دبیر خانه ای در این خصوص  در دیگر دانشگاه های استان نیز  اجرا شود  زیرا دانش فنی آن در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مبدع و مجری این طرح موجود است.

در این جلسه همچنین اساتید حاضر در جلسه و  مربیان و دبیران این طرح  نظرات و پیشنهادات خود را در راستای هرچه بهتر برگزار شدن این مطرح کردند