چهارشنبه ١ بهمن ١٣٩٩

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با خانواده دانشجوی شهید منوچهر کرمی

دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور در منزل شهید منوچهر کرمی ، با خانواده این شهید والامقام دیدار و با اهدای لوح تقدیر و هدیه از خانواده این شهید عزیز تجلیل به عمل آورد. گفتنی است این شهید والامقام که خود نیز فرزند شهید بود، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا واحد خرم آباد بود که در سال 95 13 در درگیری با اشرار به درجه رفیع شهادت رسید در این دیدار مبارک آبادی رییس بازررسی و نظارت منطقه، حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد استان و علی یوسفوند مسئول ستاد شاهد و ایثارگران واحد خرم آباد حضور داشتند.

تاریخ انتشار: ٢٢ دی ١٣٩٩ ساعت ١٣:١١

دکتر سیامک  بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور در منزل شهید منوچهر  کرمی ،  با خانواده  این شهید والامقام  دیدار و با  اهدای  لوح تقدیر و هدیه از خانواده  این شهید  عزیز تجلیل به عمل آورد.

گفتنی است  این شهید والامقام که خود نیز فرزند شهید بود،  دانشجوی   مقطع  کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا واحد خرم آباد   بود  که در سال 95 13 در درگیری با اشرار به درجه رفیع  شهادت رسید

در این دیدار مبارک آبادی رییس  بازررسی و نظارت منطقه، حجت الاسلام  مومنی منش معاون فرهنگی  نهاد رهبری در دانشگاه  آزاد استان و علی یوسفوند مسئول ستاد شاهد و ایثارگران  واحد خرم آباد حضور داشتند.