چهارشنبه ١ بهمن ١٣٩٩

در واحد خرم آباد برگزار شد: همایش پیاده روی یادواره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

به مناسبت نخستین سالروز شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و با همت مدیریت تربیت بدنی حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد همایش پیاده روی با حضور هیأت رئیسه ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد از ایتدای بلوار شهید سلیمانی تا گلزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٢ دی ١٣٩٩ ساعت ١١:١٨

به گزارش روابط عمومی واحد  خرم آباد ، در این مراسم حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی و مدافعین حرم و شهدای سلامت  نخستین سالگرد شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

حجت الاسلام مومنی منش در ادامه با ذکر  روایاتی از اهل بیت علیهم السلام گفت: آنچه که باعث می شود کسی محبوب قلوب مومنان باشد داشتن اخلاص و انجام کار برای خداست.

مومنی منش تاکید کرد بر این اساس آنچه که باعث محبوبیت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی  در بین همه مردم آزادیخواه و مبارز جهان شد آن است که این شهید بزرگوار کار را نه  برای نام و نشان بلکه برای رضایت خدا و ولی خدا انجام  می داد.

وی افزود حاج قاسم همه عمر پر برکت خود را صرف تلاش  برای  اعتلای انقلاب اسلامی و مبارزه با تروریست های جنایتکار  و افکار تکفیری کرد و در این مسیر  سخت و دشوار  شب و روز کوشید و در نهایت مزد زحمات خود را با شهادت  توسط خبیث ترین  انسان ها   از خداوند متعال دریافت کرد.

این مراسم با  ادای احترام و قرائت فاتحه  بر مزار شهدای گمنام  واحد خرم آباد  ادامه یافت و در پایان نیز به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان در همایش هدایایی اهدا گردید.