چهارشنبه ١ بهمن ١٣٩٩

روابط عمومی سازمان مرکزی:

نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی درمقاطع کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته بهمن ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره های مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بهمن ماه پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی برروی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت. پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از ساعت 14 روز شنبه مورخ 20 دی ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

تاریخ انتشار: ٢١ دی ١٣٩٩ ساعت ٨:٤

پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir دریافت و مطالعه کنند.