پنج شنبه ٨ آبان ١٣٩٩

:

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 24 روز جمعه 28 شهریور تمدید شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 99 که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقهمند به انتخاب رشته/محل های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان سنجش با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. همچنین دفترچه راهنمای انتخاب رشته بر روی سامانه فوق در دسترس داوطلبان قرار گرفته شده و به متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی توصیه می شود قبل از انتخاب رشته نسبت به مطالعه دفترچه راهنما اقدام کنند.

تاریخ انتشار: ٢٦ شهریور ١٣٩٩ ساعت ١٦:٢٨