دوشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٩

:

با حضور مسئولان انجام شد: تقدیر از حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی واحد خرم آباد

در جلسه ای با حضور سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و حجت الاسلام والمسلمین مرادیان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و روسای مراکز آموزشی و اعضای شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد از خدمات و تلاش های مستمر حمید رضا زهره ای معاون فرهنگی دانشجویی واحد خرم آباد تجلیل گردید. به روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد ، در این مراسم سیامک بهاروند با اشاره به موفقیتهای ارزشمند این حوزه در سال98، تداوم برنامه های فرهنگی و خلاقیت در اجرای این برنامه ها خواستار شد و گفت: گستره فرهنگ و کار فرهنگی از جزئی ترین فعالیت های فردی تا جدی ترین مسئولیت های اجتماعی کشیده شده است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب «فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است.»

تاریخ انتشار: ٢٦ شهریور ١٣٩٩ ساعت ٨:٢٠

در جلسه ای  با حضور سیامک بهاروند  رئیس  دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و حجت الاسلام والمسلمین مرادیان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و روسای مراکز آموزشی و اعضای شورای فرهنگی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد خرم آباد از خدمات و تلاش های مستمر حمید رضا زهره ای معاون فرهنگی دانشجویی واحد خرم آباد تجلیل گردید.

به روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  خرم آباد ،  در این مراسم سیامک  بهاروند با اشاره به موفقیتهای ارزشمند این  حوزه در سال98،  تداوم برنامه های فرهنگی  و خلاقیت در اجرای این برنامه ها خواستار شد و گفت: گستره فرهنگ و کار فرهنگی از جزئی ترین فعالیت های فردی تا جدی ترین مسئولیت های اجتماعی کشیده شده است و  به تعبیر رهبر معظم انقلاب «فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است.»

در ادامه  این جلسه حجت الاسلام مرادیان ضمن تبریک  انتخاب معاونت فرهنگی دانشجویی واحد خرم آباد  به عنوان معاونت برتر در سطح کشور رویکرد جدید فرهنگی این حوزه را طی دو سال اخیر موفقیت آمیز و  توام با خلاقیت و کار فشرده فرهنگی و برنامه های متنوع و با کیفیت مخصوصاً برای دانشجویان  برشمرد.

در پایان جلسه لوح تقدیر معاون و مدیرموفق فرهنگی در حوزه عملکردی بر اساس شاخص های سازمان مرکزی ،  از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به آقایان حمید رضا زهره ای و جواد مؤیدی   اهداءگردید.