پنج شنبه ٨ آبان ١٣٩٩

:

ثبت‌‌نام و انتخاب رشته پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی تمدید شد

ثبت ‌نام و انتخاب رشته پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت ‌نام و انتخاب رشته پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته تمدید شد. ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است تا روز دوشنبه 7 مهر ماه تمدید شد. داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

تاریخ انتشار: ٢٣ شهریور ١٣٩٩ ساعت ٢١:١٩