سه شنبه ٢١ مرداد ١٣٩٩

:

به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد: آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم آباد و در 28 رشته محل صبح و عصر امروز سه شنبه هفتم مرداد 1399 برگزار شد. به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد ، محمد یاراحمدی رئیس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی استان لرستان با اعلام این خبر گفت: در این آزمون از 138 دانشجوی واجد شرایط تعداد 132 نفر حاضربودند . یاراحمدی افزود : با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، دانشگاه آزاد اسلامی این امکان را برای دانشجویان فراهم کرده که هر دانشجو بتواند در محل سکونت خود امتحان جامع خود را برگزار نماید از همین رو دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این آزمون ، میزبان 21 نفر از دانشجویان دکتری تخصصی از سایر واحدهای کشور بود.

تاریخ انتشار: ٠٧ مرداد ١٣٩٩ ساعت ١٩:٨

آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم آباد و در 28 رشته محل  صبح و عصر امروز سه شنبه هفتم مرداد 1399  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد ، محمد یاراحمدی رئیس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی استان لرستان با اعلام این خبر گفت:  در این آزمون  از 138 دانشجوی واجد شرایط  تعداد 132 نفر حاضربودند  .

یاراحمدی افزود : با توجه به  شیوع بیماری کرونا  در کشور،  دانشگاه آزاد اسلامی این امکان را برای دانشجویان   فراهم کرده که هر دانشجو بتواند در محل سکونت خود امتحان  جامع خود را برگزار نماید از همین رو دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این آزمون ، میزبان 21 نفر از دانشجویان  دکتری تخصصی از سایر واحدهای کشور بود.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد خرم آباد در بخش دیگری از  صحبت هایش گفت:  در برگزاری این آزمون  و در راستای حفظ سلامت دانشجویان و عوامل برگزاری آزمون همه شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به دقت  رعایت شد.