جمعه ١٣ تیر ١٣٩٩

روابط عمومی واحد خرم آباد:

در واحد خرم آباد برگزار شد: گرامیداشت شهدای 7تیر و هفته قوه قضائیه

به مناسبت 7 تیر سالروز شهادت مظلومانه شهید دکتر بهشتی و 72 نفر از یاران صدیق امام (ره) و انقلاب ، مراسمی با حضور دکتر بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد در محل یادمان شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد ، در این مراسم حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه تروریستی گفت: هدف نهایی همه پیامبران الهی برپایی قسط و عدل در همه ابعاد آن در جامعه است و اصولا اساس تشکیل حکومت اسلامی نیز برپا کردن عدالت است.

تاریخ انتشار: ٠٨ تیر ١٣٩٩ ساعت ٨:٥٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  خرم آباد ، در این مراسم حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه تروریستی گفت: هدف نهایی همه پیامبران الهی برپایی قسط و عدل در همه ابعاد آن در جامعه است و اصولا اساس تشکیل حکومت اسلامی نیز برپا کردن عدالت است.

مومنی منش در ادامه افزود: شهید دکتر بهشتی از شخصیت های برجسته انقلاب اسلامی است که در سال های نخستین پیروزی انقلاب اسلامی در تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی و تدوین قانون اساسی و شکل گیری نظام قضایی بر مبنای قوانین اسلامی در کشور نقشی بی بدیل داشت .

در ادامه حمید رضا زهره ای معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد نیز ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهید مظلوم دکتر بهشتی و یاران ایشان گفت: استان لرستان نیز در این حادثه با تقدیم دو شهید والامقام به اسلام و انقلاب سهیم بود.

زهره ای در ادامه گفت: منافقین کور دل در آن سال ها پس از تلاش های گسترده و بی ثمر در تخریب شخصیت انقلابی شهید دکتر بهشتی و نثار تهمت های فراوان به این شهید بزرگوار در نهایت تصمیم گرفتند که به کمک عناصر نفوذی خود ایشان را به شهادت برسانند.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد تاکید کرد: هر چند در این حادثه ناگوار جمعی از بهترین و ارزشمند ترین فرزندان این مملکت به شهادت رسیدند ولی باعث شد که چهره واقعی منافقین برای مردم آشکار شود و این جنایتکاران بیش از گذشته در مقابل مردم روسیاه شوند و در نهایت توانست خونی تازه در رگ های انقلاب جاری ساخته و باعث استحکام و اقتدار بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی شود.

در پایان این مراسم با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام والای شهدای گمنام ، شهدای انقلاب ، شهدای جنگ تحمیلی ،شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت ادای احترام شد.