جمعه ١٣ تیر ١٣٩٩

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد خرم آباد :

اطلاعیه: لغو برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در هفته اول

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با صدور اطلاعیه از لغو برگزاری امتحانات حضوری در هفته اول خبر داد. متن اطلاعیه صادر شده بدین شرح است : باسمه تعالی بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم واحدها و مراکز آموزشی و آموزشکده های سما دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان می رساند: ۱- در اجرای بخشنامه شماره 152/77/ص/99 مورخه 99/03/15 سازمان مرکزی، و توصیه رئیس ستاد مدیریت کرونای استان لرستان مبنی بر عدم برگزاری آزمون پایان ترم بصورت حضوری،با توجه به شرایط فعلی وضعیت کرونایی استان لرستان و به منظور حفظ سلامت دانشجویان گرامی ، اساتید ارجمند و کارکنان خدوم دانشگاه، هیأت رئیسه محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مصوب نمود؛ امتحانات حضوری کلیه مقاطع از تاریخ 99/03/24 تا 99/03/30برگزار نخواهد شد و با توجه به اطلاعیه های بعدی ستاد مدیریت کرونای استان لرستان در زمینه برگزاری امتحانات، بعد از تاریخ99/03/30 متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

تاریخ انتشار: ٢٢ خرداد ١٣٩٩ ساعت ٢٢:٣٢

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  با صدور اطلاعیه از لغو برگزاری امتحانات حضوری در هفته اول خبر داد.

متن اطلاعیه صادر شده بدین شرح است :

باسمه تعالی

۱- در اجرای بخشنامه شماره 152/77/ص/99 مورخه 99/03/15 سازمان مرکزی، و توصیه رئیس ستاد مدیریت کرونای استان لرستان مبنی بر عدم برگزاری آزمون پایان ترم بصورت حضوری،با توجه به شرایط فعلی وضعیت کرونایی استان لرستان و  به منظور حفظ سلامت دانشجویان گرامی ، اساتید ارجمند و کارکنان  خدوم دانشگاه، هیأت رئیسه محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مصوب نمود؛

امتحانات حضوری کلیه مقاطع از تاریخ 99/03/24 تا 99/03/30برگزار نخواهد شد و با توجه به اطلاعیه های بعدی ستاد مدیریت کرونای استان  لرستان در زمینه برگزاری امتحانات،  بعد از تاریخ99/03/30 متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

۲ ـ زمان و چگونگی برگزاری امتحانات لغو شده ، متعاقباً فقط از سوی روابط عمومی دانشگاه اعلام خواهد شد.

۳- برگزاری امتحانات تمامی دانشجویانی که از طریق طرح تعاون، دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده اند، در زمان های اعلام شده به قوت خود باقی است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان