دوشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٩

:

خرمشهر را خدا آزاد کرد.امام خمینی(ره)

بسم الله الرحمن الرحیم سوم خرداد یادآور رشادت و پایمردی مردان و زنانی از قبیله ی عشق است ، آنانی که عشق به وطن وعشق به شرافت و ارزشهای والای انسانی درقاموسشان به خون ترجمه شده است خونی که از ثارالله درشریان حیات آنان جاری شده بود. خروشان وبی امان ندای هیهات من ذلت را سرمی داد. شجاعان سرزمین آزادگان، غیرتمند وشجاع تر از هر زمانی به فرمان پیر ومرشد خویش خمینی کبیر (ره) به جنگ غاصبی از تبارضحاک رفتند وبا نثار خون خویش خرمشهرعزیزرا از چنگال پلید زمان ، صدام جنایتکار، رهانیدند وباردیگر کلام، "چو ایران نباشد تن من مباد." را با تقدیم جان خویش تفسیر کردند، تا ایران وایرانی همچون مولایشان حضرت حسین ابن علی (ع) پرچمداری آزادگی باشد .

تاریخ انتشار: ٠٢ خرداد ١٣٩٩ ساعت ٢١:٥٦

بسم الله الرحمن الرحیم

سوم خرداد  یادآور رشادت  و پایمردی مردان و زنانی از قبیله ی عشق است ، آنانی که عشق به وطن وعشق به شرافت و ارزشهای والای انسانی درقاموسشان به خون ترجمه شده است خونی که از ثارالله درشریان حیات  آنان جاری شده بود. خروشان وبی امان ندای هیهات من ذلت  را سرمی داد. شجاعان سرزمین آزادگان، غیرتمند وشجاع تر از هر زمانی به فرمان پیر ومرشد خویش خمینی کبیر (ره) به جنگ غاصبی از تبارضحاک رفتند وبا نثار خون خویش خرمشهرعزیزرا از چنگال  پلید زمان ، صدام جنایتکار، رهانیدند وباردیگر کلام، "چو ایران نباشد تن من مباد." را با تقدیم جان خویش تفسیر کردند، تا ایران وایرانی همچون مولایشان حضرت حسین ابن علی (ع) پرچمداری آزادگی باشد .

آری ،خرمشهر درحالی آزاد شد که،  ابرقدرت های عالم با تمام توان از حامیان مالی وتسلیحاتی صدام بودند و اوآنچنان دچارغرور و خودبینی شده بود که  تسخیر ایران را  کاری سهل می پنداشت ؛غافل از اینکه سرزمین آزادگان ، پهلوانانی پرورده است که باسلاح ایمان وشهادت پشت هر متجاوزی را به خاک می مالند   وپرچمدار استقامت و پایداری درکل جهان خواهند شد و به ندای هل من ناصر ینصرنی مظلومان عالم لبیک خواهند گفت زیرا، "ان تنصروالله ینصرکم ویثبت اقدامکم".  والبته وعده خداوند حق  است .

ما دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان ضمن تبریک و گرامیداشت سوم خرداد، روزآزاد سازی خرمشهر عزیز، اعلام می داریم واژه آزادگی وشهادت طلبی با هویت ایرانی واسلامی  بودنمان عجین است ودر همه ی دوران، گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی ) آماده دفاع از ایران واسلام ومظلومان عالم هستیم .

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان(واحد خرم آباد)