دوشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٩

:

پیام رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان به مناسبت روز جهانی قدس

"روز قدس، روز حیات اسلام است." امام خمینی (ره) روزجهانی قدس که از یادگارهای همیشه جاوید معمارانقلاب حضرت امام خمینی (ره) است پیامی رسا برای تاریخ بشریت است که پژواک آن پیوسته درگوش جهانیان درتلاطم است و فریاد بیدارباش آزادگان عالم دربرابر سبوعیت مدرن غاصبان صهیونیسم به رهبری آمریکای جهانخوار است. روزقدس ، صوری است که توسط اسرافیل زمان نواخته شد، تا وجدا نهای مرده را زنده کند و در برابر فجایع ددمنشانه صهیونیست های کودک کش بی تفاوت نباشند . و اکنون، جهانیان روز به روزشاهد تاثیرگذاری این پیام ، و افول روزافزون، قدرت پوشالی فرزندان سامری و تزلزل خانه ی عنکبوتی آنان و فروپاشی هژمونی اربابان جهانخوارشان هستند و این وعده خداوند است که مستضعفین وارثان زمین خواهند شد.و بیان رهبرفرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای که فرمود :"تقدیر الهی این است که فلسطین آزاد خواهد شد ".خود مژده ای دیگر، به تمامی ملت های مسلمان است تا روز قدس را میثاق ومیعاد خود درجهت نابودی رژیم جعلی اسرائیل وآزادی قدس شریف ازچنگال پلید صهیونیست های اشغالگر قراردهند. روز قدس یادآور وظیفه خطیری است که همه مل

تاریخ انتشار: ٠١ خرداد ١٣٩٩ ساعت ٢٢:٢٢

"روز قدس، روز حیات اسلام است."    امام خمینی (ره)

روزجهانی قدس که از یادگارهای همیشه جاوید معمارانقلاب حضرت امام خمینی (ره)  است پیامی رسا  برای تاریخ بشریت  است که پژواک آن  پیوسته  درگوش جهانیان درتلاطم است و فریاد  بیدارباش آزادگان عالم  دربرابر سبوعیت مدرن غاصبان صهیونیسم به رهبری آمریکای جهانخوار است.

و  اکنون، جهانیان روز به روزشاهد تاثیرگذاری این پیام ، و افول روزافزون، قدرت پوشالی  فرزندان سامری و تزلزل خانه ی عنکبوتی آنان و فروپاشی  هژمونی اربابان جهانخوارشان  هستند و این وعده خداوند است که مستضعفین  وارثان  زمین خواهند شد.و بیان رهبرفرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای  که  فرمود :"تقدیر الهی این است که فلسطین آزاد خواهد شد ".خود
مژده ای دیگر، به تمامی ملت های مسلمان است  تا روز قدس را میثاق ومیعاد خود درجهت نابودی رژیم جعلی اسرائیل وآزادی قدس شریف ازچنگال پلید صهیونیست های اشغالگر قراردهند. روز قدس یادآور وظیفه خطیری است  که همه ملت های مسلمان نسبت به  فلسطین  دارند.

گرچه امسال  روز جهانی قدس به دلیل شیوع ویروس کرونا با سالهای قبل متفاوت است ،اما ملت آزاده ایران اسلامی که رسالت دفاع و حمایت از ملت فلسطین را در هر شرایطی وظیفه ی  دینی و انسانی خویش می داند اعلام می دارد ویروس وغده سرطانی صهیونیسم از ویروس کرونا هم خطرناک تر است وبرخلاف ویروس کرونا ،تنهاراه مقابله با آن،  اتحاد ومقاومت ونزدیکی هرچه  بیشترملت های مسلمان و آزاده  جهان است . وبا تاسی ازبیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند: "رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید". این موضوع  امروز محتمل‌تر از هر زمان دیگری به نظر می‌رسد.

اینجانب ازطرف دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ضمن تجدید پیمان با آرمان های بلند حضرت امام خمینی (ره)  گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله )  اعلام می دارد که روز قدس فراموش شدنی نیست و  ملت مسلمان ایران و آزادی خواهان جهان هیچ گاه از آرمان ملت فلسطین و محورمقاوت عقب نشینی نخواهد کرد وآماده هرگونه جانفشانی هستند .

دکترسیامک بهاروند