دوشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٩

:

بیانیه ی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت روز قدس

مسئله ‌فلسطین ‌امروز مسئله ‌اول‌ جهان ‌اسلام ‌است‌. روز قدس نمادی ابدی برای اعلام حمایت از مظلومان فلسطینی و اعلام انزجار از غده سرطانی به اسم رژیم صهیونیستی است. رژیم جنایتکار و کودک کش صهیونیستی که سال هاست متوهمانه و وحشیانه با غصب سرزمین قدس و با به خاک و خون کشیدن مردم مظلوم غزه به دنبال گسترش صهیونیسم و اسلام ستیزی بوده اکنون بیش از هر زمان دیگری شکننده و سست شده است. این رژیم جعلی با همدستی مرتجعان منطقه و ارباب خونخوار خود (آمریکا) وحشی گری و شرارت را به حد اعلا رسانده و امروز می توان بوی خون بی گناهان را از زیر عبای عربی و کت و شلوار غربی این وحوش انسان نما به خوبی استشمام کرد. روز قدس نه تنها برای حمایت از مردم غزه بلکه برای حمایت از همه ی مظلومان عالم است در سر تا سر این کره خاکی است ، همه آن ملت های مظلومی که آزادگی را سرمشق خود قرار داده و در حال مبارزه با ستم مستبدین و استکبارگران هستند.

تاریخ انتشار: ٠١ خرداد ١٣٩٩ ساعت ٢٠:٥٥

مسئله ‌فلسطین ‌امروز مسئله ‌اول‌ جهان ‌اسلام ‌است‌.

امروز به رژیم صهیونیستی تعبیر عجیبی را می گوییم اگر که آن را بفهمند و درک کنند :

سرداران ایرانی همچون جهان آرا وقتی برای فتح خرمشهر راه زمینی نیافتند از آسمان خرمشهر را فتح نمودند.

امروز که با شرارت رژیم جنایتکار ایالات متحده سپهبد حاج قاسم سلیمانی در میان ما نیست مطمئن باشید از آسمان عملیات فتح بیت المقدس را فرماندهی خواهد کرد ، زیرا این رسالت فرزندان خمینی است که حتی پس از شهادت در راه حفظ و پیشبرد آرمان های انقلاب اسلامی موثر باشند.

گرچه که امسال به دلیل وجود شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا به مانند هرسال شاید در همه ی دنیا مردم فرصت حضور در خیابان ها و اعلام نفرت از این رژیم جعلی و کودک کش را پیدا نکنند اما تردیدی نیست بذر نفرت و کینه از این غده سرطانی که سال هاست در اعماق وجود ما کاشته شده روز به روز بزرگتر شده و ان شاءالله در هر زمان که فرماندهی معظم کل قوا دستور دهند آماده ایم تا با بذل جان خود در راه آزادی قدس شریف طومار این شیاطین را در هم بپیچیم.

وَیَنْصُرَکَ اللَّهُ نَصْرًا عَزِیزًا