پنج شنبه ٣ مهر ١٣٩٩

:

پیام دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت 22 اسفند ( روز بزرگداشت شهدا)

دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت فرا رسیدن 22 اسفند روز شهدا طی پیامی یاد و خاطره شهدای گلگون کفن ایران اسلامی را گرامی داشت در این پیام آمده است: بسم الله الر حمن الرحیم سلام بر آنانی سینه هایشان درسرزمین گرم خوزستان وسیستان ... شکافته شدوسیلاب خونشان آبروی ایران شد وقلبشان درکوههای کردستان پاره پاره گشت تا ایران یکپارچه بماند ومرد و زن ایرانی برای همیشه ، درتاریخ حیات خویش سربلندبمانند،بزرگ مردانی که از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت عزت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم، و رفتند تا ما بمانیم.

تاریخ انتشار: ٢١ اسفند ١٣٩٨ ساعت ٢٣:٢٨

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر آنانی سینه هایشان درسرزمین گرم خوزستان وسیستان ... شکافته شدوسیلاب خونشان آبروی ایران شد وقلبشان درکوههای کردستان  پاره پاره گشت تا ایران یکپارچه بماند  ومرد و زن ایرانی برای همیشه ، درتاریخ حیات خویش سربلندبمانند،بزرگ مردانی که از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت عزت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم، و رفتند تا ما بمانیم.

نظام مقدس جمهوری اسلامی، محصول ایثار و مجاهدت هزاران شهید والامقام از صدر انقلاب ، دوران دفاع مقدس و دفاع از حریم اهل بیت (ع) است و شجره ی طیبه انقلاب اسلامی مرهون خون پاک و رشادت بزرگ مردانی است که با اقتدا به مولایشان حضرت سید الشهدا (ع) ، در پرچمداری و صیانت از آرمان والای آن حضرت قامت برافراشتند. بنابراین بزرگداشت یاد شهیدان گرامیداشت  ارزش های  والای  انسانی است.

اینجانب از طرف جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، اساتید، کارکنان و دانشجویان ضمن گرامیداشت این روز عزیز، به محضر همه شهدا و ایثارگران معزز ادای احترام می کنم و از خداوند سبحان خواهانم به حرمت خون پاک این عزیزان به رهروان آنان درسنگرسلامت، بردباری وصحت سلامت عنایت کندوبه  بیماران درگیر با ویروس کرونا شفای عاجل عنایت نموده و هر چه زودتر این این ویروس منحوس

از میهن اسلامی مان رخت بربندد. آرزومندسلامتی تمامی  هموطنان عزیز.