سه شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٩

روابط عمومی :

دانشجوی دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد دار فانی را وداع گفت

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هدایت صادقی دانشجوی دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. بنا بر این گزارش ، سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد به همین مناسبت در پیامی این مصیبت را به خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان تسلیت گفت. در این پیام آمده است: إنّا لله وإنّا إلیهِ رَاجعُون خبردرگذشت مرحوم هدایت صادقی ( دانشجوی دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد) موجب تالم وتاثر اینجانب وهمکاران دانشگاهی گردید .اینجانب به نمایندگی از تمامی همکاران دردانشگاه آزاداسلامی استان لرستان این ضایعه اسفناک را به جامعه فرهنگی و دانشگاهی استان لرستان و به ویژه خانواده آن عزیز سفرکرده و مردم شریف شهرستان الشتر تسلیت عرض نموده ،از خداوند بزرگ برای آن مرحوم علو درجات ورحمت واسعه الهی وبرای بازماندگان صبر وشکیبایی مسئلت می نمایم.

تاریخ انتشار: ٢٠ اسفند ١٣٩٨ ساعت ١٧:٤٢

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هدایت صادقی  دانشجوی دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت.

بنا بر این گزارش ، سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد  به  همین مناسبت در پیامی این مصیبت را به خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

إنّا لله وإنّا إلیهِ رَاجعُون

خبردرگذشت مرحوم هدایت صادقی  ( دانشجوی دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد) موجب تالم وتاثر اینجانب وهمکاران دانشگاهی گردید .اینجانب به نمایندگی از تمامی همکاران دردانشگاه آزاداسلامی استان لرستان این ضایعه اسفناک را به جامعه فرهنگی و دانشگاهی استان لرستان و به ویژه خانواده  آن عزیز سفرکرده و  مردم  شریف  شهرستان الشتر تسلیت عرض نموده ،از خداوند بزرگ برای آن مرحوم علو درجات ورحمت واسعه الهی وبرای بازماندگان صبر وشکیبایی مسئلت می نمایم.