پنج شنبه ٣ مهر ١٣٩٩

:

امشب علی (ع) می آید

ساقه های نیلوفری از پایه های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند. درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بالْ گستره آسمان ها را پوشانیده اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شدند تا پر به نور وجود او بسایند! طنین نام او هلهله شادی ملائک است. جام های افلاکیِ عاشقان به سوی او می آیند و گیسوان سیاه شبْ به یُمن وجود او گل خنده های نقره ای را در میان آبشار آسمانی اش تقسیم می کند؛ چرا که امشب علی علیه السلام می آید!… میلاد با سعادت مولود کعبه مولی الموحدین ،امیرالمومنین، امام علی (ع) محضر امام عصر حضرت حجت ابن الحسن العسکری حضرت مهدی (عج) و تمام شیعیان و عاشقان حضرتش تبریک وتهنیت باد.

تاریخ انتشار: ١٧ اسفند ١٣٩٨ ساعت ٢٢:٤٩

میلاد با سعادت مولود کعبه مولی الموحدین ،امیرالمومنین، امام علی (ع) محضر امام عصر  حضرت حجت ابن الحسن العسکری حضرت مهدی (عج) و تمام  شیعیان و عاشقان حضرتش تبریک وتهنیت باد.