سه شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٩

روابط عمومی سازمان مرکزی:

معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت

مهندس حسین شیخ‌الاسلام معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی که هفته گذشته به دلیل ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری بستری شده بود، ساعتی پیش در این بیمارستان درگذشت. در همین راستا دکتر سیامک بهاروند دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان طی پیامی به شرح زیر این ضایعه اسفناک را به جامعه دانشگاهی و خانواده گرانقدر آن مرحوم تسلیت گفت: بسم الله الرحمن الرحیم انالله وانا الیه راجعون با نهایت تاسف و تاثرضایعه درگذشت مهندس حسین شیخ الاسلام، معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور وزیر محترم امور خارجه را به خانواده محترم ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می نمایم. غفران و رحمت الهی برای آن عزیز سفرکرده را از درگاه پروردگار متعال خواهانم. گفتنی است مهندس حسین شیخ‌الاسلام پیش از این، مسئول راهبری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای سوریه و لبنان بود. همچنین معاون سیاسی وزارت امور خارجه، قائم‌مقام وزیر امورخارجه و مشاور وزیر امور خارجه از دیگر سوابق اجرایی وی بوده است.

تاریخ انتشار: ١٦ اسفند ١٣٩٨ ساعت ١٠:١٠

در همین راستا دکتر سیامک بهاروند دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان طی پیامی به شرح زیر  این ضایعه اسفناک را به جامعه دانشگاهی و خانواده گرانقدر آن  مرحوم تسلیت گفت:

انالله وانا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثرضایعه  درگذشت مهندس حسین شیخ الاسلام، معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور وزیر محترم امور خارجه را به خانواده محترم ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می نمایم.

غفران و رحمت الهی برای آن عزیز سفرکرده  را  از درگاه پروردگار متعال خواهانم.