جمعه ٩ اسفند ١٣٩٨

:

مراسم اختتامیه دوره های آموزشی تشکیلاتی در دو بخش حیات طیبه و شهید شهریاری

مراسم اختتامیه دوره های آموزشی تشکیلاتی در دو بخش حیات طیبه و شهید شهریاری ویژه اساتید و دانشجویان تشکیلاتی و فعالان سیاسی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در واحد خرم آباد برگزار شد. دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این جلسه ضمن تبریک دهه فجر با اشاره به نقش دانشگاهیان و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی گفت : دانشگاهیان و دانشجویان در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس نیز با تقدیم بیش از 5000 شهید نقش عمده ای در تثبیت انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته اند و در سال های اخیر نیز از بین حدود 2100 شهید مدافع حرم بیش از 6% شهدا را دانشجویان تشکیل داده اند.

تاریخ انتشار: ٢١ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٤:٢٨

مراسم اختتامیه دوره های آموزشی تشکیلاتی در دو بخش حیات طیبه و شهید شهریاری ویژه  اساتید و  دانشجویان تشکیلاتی و فعالان سیاسی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در واحد خرم آباد برگزار شد.

دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  استان لرستان در این جلسه ضمن تبریک دهه فجر با اشاره به نقش دانشگاهیان و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی گفت : دانشگاهیان و دانشجویان در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس نیز با تقدیم بیش از 5000 شهید نقش عمده ای در تثبیت انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته  اند و در سال های اخیر نیز از بین حدود 2100 شهید مدافع حرم بیش از 6% شهدا را دانشجویان تشکیل داده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتخابات پیش رو ، حضور حداکثری در این انتخابات و تشکیل مجلسی قوی ، کارآمد ، پاکدست و در تراز انقلاب را رسالتی مهم برشمردو گفت: این حضور تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره) و باعث خشنودی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای  خواهد بود .

در ادامه بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان طی صحبت هایی گفت:  هدف ما از  برگزاری این دوره ها ، پیرو مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاهیان در خصوص کادر سازی نیروهای انقلابی  این بود که اساتید و دانشجویان  انقلابی منتخب را ساماندهی کرده و آموزش  دهیم.

دوستی برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های تشکیلاتی ، کارگاه آموزشی جریان شناسی سیاسی و برگرازی جلسات هم اندیشی را از برنامه هایی عنوان کرد که در طی این دوره سه روزه برگزار شد.

حجت الاسلام فتح الله مومنی منش معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان دیگر سخنران این جلسه بود که با تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت:  به فضل الهی انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر جوانان مومن و انقلابی و تحت رهبری مقام معظم رهبری با قوت و قدرت مسیر خود را طی می کند و علیرغم همه دشمنی های آمریکای جنایتکار و اذنابش هر سال بر غنای آن افزوده می شود.